Zaloguj się do konta

You Tube kanały wędkarskie

utworzono: 2016/02/17 19:57
Przemas83

Hej koledzy wędkarze, macie w zwyczaju przeglądać kanały wędkarskie na you tube? Jeśli tak to które i dlaczego. Przyznaję się że ostatnio sporo czasu poświęcam przed kompem na oglądanie filmików , głównie dla tego że pora roku jest..... Do moich faworytów należą mały rekin , wędkarska tuba i korba, górek tv i jeszcze kilka;] , niektóre są bardziej lub mniej profesjonalne , ale we wszystkich jest sporo wędkarskiego humoru. [2016-02-17 19:57]

Jakub Woś

Też lubię obejrzeć jakieś filmiki na YT, zwłaszcza zimą. Nie pamiętam nazw kanałów. Tylko jedna przychodzi mi do głowy. Wędkarska Tuba [2016-02-17 20:35]

pstrag222

Hej koledzy wędkarze, macie w zwyczaju przeglądać kanały wędkarskie na you tube? Jeśli tak to które i dlaczego. Przyznaję się że ostatnio sporo czasu poświęcam przed kompem na oglądanie filmików , głównie dla tego że pora roku jest..... Do moich faworytów należą mały rekin , wędkarska tuba i korba, górek tv i jeszcze kilka;] , niektóre są bardziej lub mniej profesjonalne , ale we wszystkich jest sporo wędkarskiego humoru.

Tak mały rekin oraz wedkarska tuba lubię ogladac te kanały widac , że Ci wędkarze cos sobą reprezentują.

[2016-02-17 21:05]

barrakuda81

Kanalgratis.dotse Szwedzki kanał, gadają po angielsku niezbyt ambitnie - każdy kto łapie język w stopniu komunikatywnym wszystko w lot zrozumie. Polecam. Fajne cykle typu Perch pro, Fly vs. Jerk itd. Krótko mówiąc nudzić się nie można bo to nie polskie okonie i szczupaki. Ja się świetnie bawiłem. [2016-02-17 23:09]

kafarszczak

Polecam kanal Luksilva107. Super przygody wedksrskie w wykonaniu kolegi. [2016-02-18 12:40]

przemyslaw-misi

jest pare kanałów, ale Ci ich nie polece... bo wlasciciele kanałów zachorowali na komercje ^^ [2016-02-18 14:14]

malykubanczyk

Polecam Wkra Fisching oraz Wędkarska Korba, ciekawe filmy ze sporą dozą humoru, super porady zwłaszcza Wkra [2016-02-18 14:35]

Tomas81

Wędkarska Tuba jest dla mnie numerem jeden. Dlaczego skoro chłopaki tak często zerują? Otóż pokazują jakie jest prawdziwe wędkarstwo w Polsce. Lecz z dużą dozą humoru, który niweluje średnie wyniki w przeciętnych wodach. I nie jest istotne to iż znam Ich osobiście, po prostu robią dobrą robotę. 

Poza tym cenię Wędkarską Pasję, jako wędkarzy skutecznych. Raz że sporo łowią, dwa mają podobne podejście do mnie. Czyli wędkarstwo na wyższym poziomie musi się równać z zagadnieniami technicznymi. Wiedza plus porządny sprzęt przekłada się na lepsze wyniki. Nawet w niezbyt obfitych akwenach.

Korba to super uśmiech na twarzy choć muszę nadrobić zaległości ;-)

Innych za mało oglądam-brak czasu (praca i czasem rodbuilding) A jak już jest to wolę sam wyskoczyć nad wodę :-)

I tego wszystkim życzę, czasu nad wodą. A może przez to ktoś samemu coś fajnego nakręci ...
[2016-02-19 00:16]

SVT

SmółekTVSpławik i GruntWędkarska TubaFishing With Ace. Najczęściej Wędkarska Tuba , dlatego że nie owijają nic w bawełnę, wszystko autentyczne. Jest rybka to dobrze, nie ma jej, to następnym razem może będzie. Nie kolorują wypowiedzi na temat wód na jakich łowią. Artur z Pawłem naprawdę robią dobrą robotę ucząc  fachowców z Wędkarskiego świata i Wędkarstwo moje hobby, że rybki można łowić na naszych wodach, bez komercyjnych jezior czy wyjazdów za granicę. Spławik i Grunt zatem , Lukas  fachowo podaję informację na temat feederowania.  Smółek TV, wszędzie gdzie nie pojedzie, jest zadowolony. Chłopak sporo pozwoleń wykupił, aby wypełnić swoją pasję, szybko się odnajduję na każdym łowisku. Fishing With Ace za znajomość jezior i kilka poradników w poszukiwaniu zębatych. [2016-02-19 08:54]

pstrag222

Nikt gdzies nie wspomina o super łowcach przez duże "Ł"
Lucio i jego super pellet
[2016-02-19 17:50]

grisza-78

Underwater Ireland lub Michał Osiński, tak na początek.
[2016-02-20 11:53]

Tomas81

Albo pstrągi w grudniu- SIC!!!
[2016-02-20 21:59]

grisza-78

Tylko nie Lucio. Boże. [2016-02-20 22:26]

pstrag222

Albo pstrągi w grudniu- SIC!!!
ale to podobno woda nizinna była, wiec te pstragi to przyłów

[2016-02-21 10:33]

zbynio 33

Tu mój serdeczny Kolega Tomaszek kreci fajne filmy z wypraw. "Jak złowić"

https://www.youtube.com/user/jakzlowic [2016-02-21 10:51]

kaban

Tylko nie Lucio. Boże.

I tu w zupełności się zgadzam. [2016-02-21 13:13]

Tomas81

ale to podobno woda nizinna była, wiec te pstragi to przyłów

A tekst tego małego po złowieniu kropka: "I po to tu przyjechałem"... ???
[2016-02-21 16:22]

pstrag222

No niby tak masz racje tomas,

Dla mnie to bydło i tyle wystarczy po patrzec jak zachowują się na wekendowych zasiadkach, urwali się ze smyczy????
Piski,krzyki,latanie po brzegu jak hołota.

[2016-02-21 19:33]

tomasz196209

Chyba nikt tu nie wspomniał o kanale - Radek Włodarczak i Przyjaciele - a chłopaki naprawdę wiedzą jak zrobić użytek z wędki .
[2016-02-21 21:09]

Przemas83

Na ostatniej Rybomani w Poznaniu , wielu z yuotuberów odwiedziło targi. Dla wielu wędkarzy , którzy nie mogli tam być, materiały filmowe wypuszczane do YT , dają jakiś tam obraz atmosfery panującej na targach. Widać że z roku na rok impeza się rozkręca, w przyszłym roku na stadionie narodowym w Warszawie? Chyba się zgodzicie ze mną , że w Polsce wędkarstwo przeżywa Wielkie Boom! 

[2016-02-27 09:18]

Slay3r

Ja moge ze swojej strony polecic kanal Wedkarski Express (wczesniej Fishing In Danmark/Fishing Danmark).

http://wedkarski-express.pl/

https://www.youtube.com/user/Fishingindanmark

Bardzo fajne filmiki, dosyc dlugie. Byc moze w niedalekiej przyszlosci zagoszcze na jednym z nich, o ile wyjade do Danii, co jest prawdopodobne ;)

[2016-02-28 15:58]

Sebastian Kowalczyk

A ja zapraszam na nowiutki odcinek ;)
  [2016-09-24 17:31]

Merkusz

Fajny kanal ma MARFISH :)
  [2016-09-26 12:56]