Witam
Chcialbym zapytac czy jest jakies ograniczenie co do wywozeniu zestawu , rejestracji pontonu ? bo zastanawiam sie nad zakupem pontonu i nie wiem czy nie kupie na darmo .
Pozdrawiam.
Witam
Chcialbym zapytac czy jest jakies ograniczenie co do wywozeniu zestawu , rejestracji pontonu ? bo zastanawiam sie nad zakupem pontonu i nie wiem czy nie kupie na darmo .
Pozdrawiam.
W pozwoleniu na wędkowanie, które na bank dostałeś przy opłaceniu karty, jest wykaz wód na których możesz używać środków pływających w celach wędkarskich, a na ktorych nie.
Tak jak mówi Mastiff lepiej bądź pod opieką dorosłego, bo (niedaj Bóg) jakby Ci sie coś stało, albo jakby kontrola była to mialbyś trochę problemów.
(2011/09/08 22:14)Mastiff, a czy ponton też trzeba rejestrować?
Mastiff, a czy ponton też trzeba rejestrować?
Przepisy przepisami ale jak byś my się wszyscy spotkali to ciekawy jestem ilu z nas miało by zarejestrowany ponton?Może 1 na 50,a może nawet tyle nie.Mowa o stawach i zalewach...
Przepisy przepisami ale jak byś my się wszyscy spotkali to ciekawy jestem ilu z nas miało by zarejestrowany ponton?Może 1 na 50,a może nawet tyle nie.Mowa o stawach i zalewach...
Widuję wędkarzy pływających jednostkami czy to ponton czy to łódeczki, wszystkie jak do tej pory rejestrowane.
Widuję wędkarzy pływających jednostkami czy to ponton czy to łódeczki, wszystkie jak do tej pory rejestrowane.
hahaha