BYŁEM WCZORAJ W GDYNI OKSYWIU (WYSOKOŚĆ OSADY RYBACKIEJ) ,SININGOWAŁEM NA WACHADŁÓWKE,STRASZNIE WIAŁO,ALE SIĘ OPŁACAŁO
(2010/05/18 12:23)
Serdecznie zapraszam
I TU ZACYTUJE MOJEGO KOLEGE "KASZUB NIE CZLOWIEK ŚLEDŹ NIE RYBA"!!!!!!!!
(2011/04/14 22:19)I TU ZACYTUJE MOJEGO KOLEGE "KASZUB NIE CZLOWIEK ŚLEDŹ NIE RYBA"!!!!!!!!
I TU ZACYTUJE MOJEGO KOLEGE "KASZUB NIE CZLOWIEK ŚLEDŹ NIE RYBA"!!!!!!!!
Co Ty tam k...wa z tym Twoim kumplem wiecie o kaszubach gościu. Wszystkich jedną miarą i ch...j co nie?
Witam,
Jutro rano wyjeżdzam do Jastarni a na sobotę mam zarezerwowany kuterek. Spinning i blaszki już przygotowane. Ma ktoś może jakieś aktualne wieści nt. brań Zatoce?
(2011/05/19 10:01)(2011/05/23 08:35)Witam,
Jutro rano wyjeżdzam do Jastarni a na sobotę mam zarezerwowany kuterek. Spinning i blaszki już przygotowane. Ma ktoś może jakieś aktualne wieści nt. brań Zatoce?
I jak było w sobotę? Napisz jak daleko od brzegu łapaliście i jak wyniki ?
Jak masz zdjęcia to tez wrzucaj :))
W sobote jak na złość rano padało ale na szczęście krótko i nie wiało. Wypłyneliśmy o 09:00 pływaliśmy raczej blisko brzegu na płytkiej wodzie i wzdłuż spadu. Brania były wszędzie i od samego początku a spłyneliśmy dopiero po 17. Zdjęć mało bo nie było czasu pstrykać poza tym wszystkie były by podobne (później wrzuce do tematu "jak było dziś na rybach" Mój wynik końcowy to 52 szt. wycholowane i wielokrotność spadów + nieduża acz wymiarowa trotka! Prawie wszytkie rybki były już wytarte.
(2011/05/24 14:33)