Podgląd zdjęć na forum dostępny jest tylko dla zalogowanych użytkowników.
Tak dosyć często , To jest normalne nawet człowiek gdy umrze potrafi się poruszyć nerwy jeszcze pracują tylko dziwne za po tak długim czasie , ras się spotkałem z czymś takim złapałem węgorza około 23 wbiłem mu nuż w łeb a rano o 7 był jak żywy jak by mu ten nuż wyciągnąć i puścić to by nawiał J wiem ze to żywotna ryba ale tez mnie to zdziwiło
kol.Franek 1987-co w tym dziwnego .U człowieka nie pracują nerwy ,po prostu odparowuje woda. Co do wegorza to trochę zakrawa na sadyzm. Kiepski z Ciebie egzekutor. Popraw się. Czy ryba musi cierpieć? Pozdrawiam.
(2011/11/17 21:45)kol.Franek 1987-co w tym dziwnego .U człowieka nie pracują nerwy ,po prostu odparowuje woda. Co do wegorza to trochę zakrawa na sadyzm. Kiepski z Ciebie egzekutor. Popraw się. Czy ryba musi cierpieć? Pozdrawiam.
Koleżanko co ty mi tu o odparowywaniu mówisz , i bym się poprawiał węgorz dostał w łeb i został mu wbity nuż w łeb na drzewie by spuścić z niego krew , opisałem co było rano a co do odparowywania to kurczak któremu głowę odcinasz tez mu woda paruje , karp smażony na patelni potrafi się poruszyć tez pu woda paruje ?
Tak dosyć często , To jest normalne nawet człowiek gdy umrze potrafi się poruszyć nerwy jeszcze pracują tylko dziwne za po tak długim czasie , ras się spotkałem z czymś takim złapałem węgorza około 23 wbiłem mu nuż w łeb a rano o 7 był jak żywy jak by mu ten nuż wyciągnąć i puścić to by nawiał J wiem ze to żywotna ryba ale tez mnie to zdziwiło
Teraz już wiem o tym , widziałem już jak to robi znajomy wędkarz … To co opisałem zdarzyło się pare lat temu byłem młody i nie doświadczony
a pająk po wyrwaniu mu ostatniej nóżki ogluchł.:)
Piękny szczupak, trzeba było go wypuścić to by w wodzie podskakiwał a nie w lodówce ;] ;P
Piękny szczupak, trzeba było go wypuścić to by w wodzie podskakiwał a nie w lodówce ;] ;P
wypusciłem w tym roku około 120 szczupaków - chyba wystarczy?
Wiem, żartuje. Btw. 120- szczupłych + te co zabraleś to gdzie ty łowisz ? o.O takie wyniki na polskich wodach?
Wiem, żartuje. Btw. 120- szczupłych + te co zabraleś to gdzie ty łowisz ? o.O takie wyniki na polskich wodach?