Ten wątek został zablokowany - nie możesz odpowiadać na posty
Podgląd zdjęć na forum dostępny jest tylko dla zalogowanych użytkowników.
mariusz a mozna zapytac w ktorych rejonach łowisz? ja zazwyczaj łowie na wiselce w grabowcu i piekne leszcze z tych miejsc sie wyciaga lecz niestety w tym roku nie bylo mi jeszcze dane dobrze połowic.. niestety mało czasu by czesto nad wode zagladac... i oczywiscie gratuluje twoich miedziakow
Gratulacje Mariuszu. Jak zwykle pokazujesz wysoką klase. Widać że faktycznie miejscówka jest twoja. Ładne okazy, aż czerwoniuche, Pozder
Siemka. A jakoś się minęliśmy ,. Ja siedziałem w okolicach mostu autostradowego i namierzałem rapki do 19, a Tomek koło 20 na sumy się wybierał. A że ja nie mam sprzętu na suma to się nawet z nim nie wybieram.
Ja dziś też się wybieram i to zaraz. Cel jeden jedyny: sumek. Kurde w końcu muszę coś dorwać;) I nadejdzie ten dzień, oby już niedługo:))) Pozdro Panowie!
Witam jak wspominałem wczesniej ,że chyba trafiłem w miejsce z leszczem i okazuje się ,że trafilem. Kazda noc co raz to lepsza i co najfajniejsze to w ogóle zniknela drobnica, brania wczoraj od 22.30 do samej 5.00 i kazde branie to leszcz ,zadnego przyłowu w postaci krąpia ,babki itd. w sumie 11 leszczy z czego moich 5 i jedna spinka. A co u Was bo ogólnie słysze ,że rybki dopisuja na Wisełce? Ja póki co ''zachłysnąłem '' sie leszczami i za innymi sie nie ''oglądam''.pozdrawiam
Witam jak wspominałem wczesniej ,że chyba trafiłem w miejsce z leszczem i okazuje się ,że trafilem. Kazda noc co raz to lepsza i co najfajniejsze to w ogóle zniknela drobnica, brania wczoraj od 22.30 do samej 5.00 i kazde branie to leszcz ,zadnego przyłowu w postaci krąpia ,babki itd. w sumie 11 leszczy z czego moich 5 i jedna spinka. A co u Was bo ogólnie słysze ,że rybki dopisuja na Wisełce? Ja póki co ''zachłysnąłem '' sie leszczami i za innymi sie nie ''oglądam''.pozdrawiam
Piękne te Rybulki ,ale mogłbyś czasami przynieść je do domku:*
Mam pytanie do kolegi "koleś". Jako, że na Wiśle łowię od niedawna chciałem się poradzić w które miejsca zarzucać feedera. Cy lepiej za główką na granicy nurtu i spokojnej wody, czy za warkoczem, czy może od strony napływowej główki? Z góry dziękuje za odpowiedz.
No więc dzisiaj rydzyk mnie wreszcie uraczył pięćdziesiątaczkiem Rapką!
Dwie godziny biczowania i wreszcie po rzucie skok przynętą i po chwili atak. Chwila oporu i do końca bez walki :( Za to na pomoście dał pokaz. Chyba mu się przypomniało co się dzieje i że to dzisiaj Go ktoś przechytrzył, a nie tak jak zawsze on jakąś uklejke. Foteczka i do wody. W chwili czasu wstawie. A jak tam u Ciebie Tomuś? Wyprawa na sumy udana?.