Ten wątek został zablokowany - nie możesz odpowiadać na posty
Kolego Jopek1971 a czy ten Jonsonek sprawowal sie Ci dobrze ?ja mam mercurego f5m-ke na ktorego nie mozna zlego słowa powiedzieć. a jest do kupienia własnie Jonsonek 9.9 całkiem zadbany i za rozsądne pieniądze. tyle że nie słyszałem wielu opini na temat marki.
Dzięki za odpowiedz Kolego. Pozdro (2012/06/05 12:49)Kolego Jopek1971 a czy ten Jonsonek sprawowal sie Ci dobrze ?ja mam mercurego f5m-ke na ktorego nie mozna zlego słowa powiedzieć. a jest do kupienia własnie Jonsonek 9.9 całkiem zadbany i za rozsądne pieniądze. tyle że nie słyszałem wielu opini na temat marki.
Dobrze się sprawował.Jak masz okazję kupna Jonsona za dobre pieniążki,to bierz go bez zastanowienia.9,9 konika to już "kopyto"
Kolego Jopek1971 a czy ten Jonsonek sprawowal sie Ci dobrze ?ja mam mercurego f5m-ke na ktorego nie mozna zlego słowa powiedzieć. a jest do kupienia własnie Jonsonek 9.9 całkiem zadbany i za rozsądne pieniądze. tyle że nie słyszałem wielu opini na temat marki.
Dobrze się sprawował.Jak masz okazję kupna Jonsona za dobre pieniążki,to bierz go bez zastanowienia.9,9 konika to już "kopyto"
Tomku.Tak już jest ze wszystkim,są zwolennicy danej rzeczy i są przeciwnicy.Ja pływałem dośc często z tym silniczkiem po Wiśle, zapuszczając się jak już wspomniałem 20km+powrót.Silnik dawał radę,a łódkę mam dośc ciężką. (2012/06/05 20:21)Kolego Jopek1971 a czy ten Jonsonek sprawowal sie Ci dobrze ?ja mam mercurego f5m-ke na ktorego nie mozna zlego słowa powiedzieć. a jest do kupienia własnie Jonsonek 9.9 całkiem zadbany i za rozsądne pieniądze. tyle że nie słyszałem wielu opini na temat marki.
Czyli Radku generalnie polecasz Johnsonowe motorki? Bo mam mętlik w głowie nt. spalinki, jedni polecają, inni odradzają. Choć do zakupu jeszcze dużo czasu. Ale zasięgam już zawczasu wszelkich informacji. Tylko że w moim wypadku chodzi o mały silniczek, ot taki 3,5-5 KM bo i ponton nie duży.
(2012/06/07 18:58)
Podgląd zdjęć na forum dostępny jest tylko dla zalogowanych użytkowników.
19.06 na Grodnie nic czym można by sie pochwalić (linek 15 cm), kilka płotek i to wszystko. Coś pozytywnego już słychać na Wiśle i w Porcie???
(2012/06/21 18:11)Podgląd zdjęć na forum dostępny jest tylko dla zalogowanych użytkowników.
A dzięki Tomku połowiłem fajno, a nie mylisz sie to mój Jezioraczek ukochany od 25 lat ja zawsze o nim dobre słowo powiem to i ono dobre dla mnie. Połowic idzie ryby duzo ale z wieksza ciezko bo choć jezioro 30 km długie to na kazdej części rybaki siedza i tłuką niemiłosiernie. Wspomne zandera którego tak cenisz, to od 4 lat wiekszego niz takie jak na zdjeciach nie złowiłem. A jak kto trafi 5+ to obrasta to w legende i ludzie pamietaja. Szczupak podobny do tego to tez mi sie trafił dawno temu. No cóż zrobić bede na Jezioraku do listopada jeszcze nie raz, zapolowac na leszcza , sandałka czy wegorka moze coś..... Pozdrawiam
(2012/06/25 12:15)