Wyniki Wędkarzy z Toruńskiego

/ 1214 odpowiedzi / 187 zdjęć

Ten wątek został zablokowany - nie możesz odpowiadać na posty

koles

Kolego Jopek1971 a czy ten Jonsonek sprawowal sie Ci dobrze ?ja mam mercurego f5m-ke na ktorego nie mozna zlego słowa powiedzieć. a jest  do kupienia własnie Jonsonek 9.9 całkiem zadbany i za rozsądne pieniądze. tyle że nie słyszałem wielu opini na temat marki. (2012/06/04 21:25)

JOPEK1971

Kolego Jopek1971 a czy ten Jonsonek sprawowal sie Ci dobrze ?ja mam mercurego f5m-ke na ktorego nie mozna zlego słowa powiedzieć. a jest  do kupienia własnie Jonsonek 9.9 całkiem zadbany i za rozsądne pieniądze. tyle że nie słyszałem wielu opini na temat marki.

Dobrze się sprawował.Jak masz okazję kupna Jonsona za dobre pieniążki,to bierz go bez zastanowienia.9,9 konika to już "kopyto" (2012/06/04 21:57)

koles

Kolego Jopek1971 a czy ten Jonsonek sprawowal sie Ci dobrze ?ja mam mercurego f5m-ke na ktorego nie mozna zlego słowa powiedzieć. a jest  do kupienia własnie Jonsonek 9.9 całkiem zadbany i za rozsądne pieniądze. tyle że nie słyszałem wielu opini na temat marki.

Dobrze się sprawował.Jak masz okazję kupna Jonsona za dobre pieniążki,to bierz go bez zastanowienia.9,9 konika to już "kopyto"

Dzięki za odpowiedz Kolego. Pozdro (2012/06/05 12:49)

u?ytkownik32263

Dobrze się sprawował.Jak masz okazję kupna Jonsona za dobre pieniążki,to bierz go bez zastanowienia.9,9 konika to już "kopyto"

Czyli Radku generalnie polecasz Johnsonowe motorki? Bo mam mętlik w głowie nt. spalinki, jedni polecają, inni odradzają. Choć do zakupu jeszcze dużo czasu. Ale zasięgam już zawczasu wszelkich informacji. Tylko że w moim wypadku chodzi o mały silniczek, ot taki 3,5-5 KM bo i ponton nie duży. (2012/06/05 19:17)

majes1973

Panowie i Panie!!!Zaczęły brać płoteczki na Wiśle,tylko nie wiem czy po kilku dniowym nęceniu,czy w końcu nadeszła ta pora.Dzisiaj od 4-9-tej złapałem 11 płotek nie licząc glap i małych leszczyków.Największe od 24 do 29cm-kuku,mniejsze-białe ,woda od 7,30 szła lekko do góry i to był już koniec(jutro zobaczymy pod wieczór,może,może,może).Połamania (2012/06/05 20:06)

JOPEK1971

Czyli Radku generalnie polecasz Johnsonowe motorki? Bo mam mętlik w głowie nt. spalinki, jedni polecają, inni odradzają. Choć do zakupu jeszcze dużo czasu. Ale zasięgam już zawczasu wszelkich informacji. Tylko że w moim wypadku chodzi o mały silniczek, ot taki 3,5-5 KM bo i ponton nie duży. 
Tomku.Tak już jest ze wszystkim,są zwolennicy danej rzeczy i są przeciwnicy.Ja pływałem dośc często z tym silniczkiem po Wiśle, zapuszczając się jak już wspomniałem 20km+powrót.Silnik dawał radę,a łódkę mam dośc ciężką. (2012/06/05 20:21)

przemx

Witam i jak był ktoś moze na porcie? Ja jutro się wybieram z feederkiem pierwszy raz, wiec może ktoś jakieś rady ma? (2012/06/05 22:14)

jacek34

Dzis na wisle bolek 71 cm (2012/06/07 18:59)

u?ytkownik32263

No i co Chłopaki? Nie łowimy?! Kurde co jest? Temat umarł? Ja byłem w poprzedni czwartek na Kamionkach. Lipa. 4 puknięcia, w tym jeden szczupły specjalnie spięty przy pontonie bo za mały. Ale przynęty słusznych rozmiarów bo tylko 6". A potem brak czasu:( A jak u Was? Pozdro! (2012/06/21 01:37)

u?ytkownik32263

Odświeżam co by wątek nie umarł;) Krzyżaki do boju, ryby bić po pyskach! (2012/06/21 15:42)

roberttorun77

19.06 na Grodnie nic czym można by sie pochwalić (linek 15 cm), kilka płotek i to wszystko. Coś pozytywnego już słychać na Wiśle i w Porcie???

(2012/06/21 18:11)

majes1973

Wisła do d**y,dzisiaj pewnie pójdzie 1m.wyżej,bo Włocławek przytrzymał (460cm.chyba).Zamieniłem Wisłę na Dzikowo co min.brania.Pozdrawiam. (2012/06/21 20:15)

koles

Siema szczupły sie zameldowal wymiarów nie znam bo miarki nie mialem a poszedł do wody bo za duzy na walory kulinarne i szkoda go było ''katrupić'' ;-) po za tym sandaczy 8 sztuk 2 niewymiarki , reszta 60-taki lub ciut mniejsze to na 5 dniowej wycieczce po za nasze wody torunskie. pozdro   (2012/06/23 17:05)

koles

a no i wegorki 2 ale ledwo wymiarowe a i przy tym okresie ochronnym to polowania specjalnego na nie nie robilismy ot przyłów przy sandaczu. ogólnie fajno rybki dopisuja. pozdrawiam (2012/06/23 19:33)

u?ytkownik32263

Mariusz ładnie połowiłeś. Gratuluję! A gdzie? Bo coś mi mówi że wybrałeś się na Jeziorak, czy się mylę? Pozdro! (2012/06/25 00:12)

koles

A dzięki Tomku połowiłem fajno, a nie mylisz sie to mój Jezioraczek ukochany od 25 lat ja zawsze o nim dobre słowo powiem to i ono dobre dla mnie. Połowic idzie ryby duzo ale z wieksza ciezko bo choć jezioro 30 km długie to na kazdej części rybaki siedza i tłuką niemiłosiernie. Wspomne zandera którego tak cenisz, to od 4 lat wiekszego niz takie jak na zdjeciach nie złowiłem. A jak kto trafi 5+ to obrasta to w legende i ludzie pamietaja. Szczupak podobny do tego to tez mi sie trafił dawno temu. No cóż zrobić bede na Jezioraku do listopada jeszcze nie raz, zapolowac na leszcza , sandałka czy wegorka moze coś..... Pozdrawiam

(2012/06/25 12:15)

lewy6034

Jak tam koledzy przygody na nockach na Wiśle w Toruniu lub okolicach??Ja byłem na nocce na Czerniewicach ale totalna bieda...Może ktoś był ostatnio na Nieszawce lub na Porcie Drzewnym?? (2012/07/01 14:50)