Problem jest taki Mam dobry kij spiningowy black tiger i wypadła mi z pierwszej największej przelotki guma (obwódka) chcę ja zasąpić inna bo tamtą zgubiłem . Czym ją można zastąpić bo cieżką taką dostać a nie chcę wstawiać nowej przelotki bo kiepsko to będzie wyglądać. Czekam na wasze odpowiedzi. Pozdrawiam
zdaje mi się, że rurka termokurczliwa powinna pomóc. Dobierzesz na wielkość twojej przelotki nałożysz i pod wpływem ciepła dopasujesz, popytaj w sklepie z elektryką i elektroniką. (2010/05/06 14:00)
Chodzi ci o pierścień wewnątrz przelotki??To jest specjalny materiał z porcelanka z jakąś domieszką węgla,nie ma innej rady jak wymiana przelotki.Jeśli chcesz aby to było profesjonalnie zrobione zanieś do jakiegoś serwisu albo do kogoś kto zajmuje sie naprawą/renowacią wędzisk. (2010/05/06 14:33)
zastosowanie materiałów zastępczych nie wchodzi w grę jest to specjalna kompozycja której w warunkach domowych nie uzyskasz wszystkie zastępstwa będą Ci cięły żyłkę w najmniej oczekiwanych momentach-czeka Cię niestety wydatek pozdrawiam (2010/05/06 15:51)