Witam! Chciałem zapytać czy mą?ieszka może ktoś w okolicy zalewu Siczki i w ostatnim czasie czesto tam bywa. Mianowicie chodzi mi czy opłaca się tam przjechać na ryby czy biorą?
Wiem, wiem... tylko chodzi mi oto czy można tam teraz jakąś rybę złapać, bo jak byłem ostatnio to był zakaz kąpieli i zapewne jest jakaś bakteria i chciałem zapytać czy ma to coś związane z braniem ryb. (2010/08/14 23:38)
hej. byłem ostatnio w Siczkach. złapałem trzy 25 centymetrowe leszcze. oczywiście je wypuściłem bo woda w której pływają ma wiele do życzenia. (2010/08/23 23:34)
Ja byłem pod koniec wakacji i złowiłem wraz z kolegą parenaście okazów do 30cm głownie leszcze ale i trafiały się 26cm karasie złociste a także okonie, karasie srebrzyste,jazgarze, plotki. Takie tam rodzaje ryb złowiłem, chciałbym złowić tam jakoś większy okaz ale mi się jak na razie nie udało. (2010/09/02 17:41)
siema wszystkim żeby cos złapać większego to trzeba po :1 primo być cierpliwym,2 primo używać takich przynęt co drobnicy nie interesuje3 primo najlepszą przynętą uważam że powinna być kukurydza4 primo co ja tu pisze sam jestem niecierpliwy i łowie tam na białe robaki ,a kukurydze używam jako dodatek do zanęty , a na haczyk nie zakładam bo bym z nerwów zjadł wszystko sam inaczej kukurydze :) (2010/09/14 23:42)