Witam! Chciałem zapytać czy m±?ieszka może kto¶ w okolicy zalewu Siczki i w ostatnim czasie czesto tam bywa. Mianowicie chodzi mi czy opłaca się tam przjechać na ryby czy bior±?
Wiem, wiem... tylko chodzi mi oto czy można tam teraz jak±¶ rybę złapać, bo jak byłem ostatnio to był zakaz k±pieli i zapewne jest jaka¶ bakteria i chciałem zapytać czy ma to co¶ zwi±zane z braniem ryb. (2010/08/14 23:38)
hej. byłem ostatnio w Siczkach. złapałem trzy 25 centymetrowe leszcze. oczywi¶cie je wypu¶ciłem bo woda w której pływaj± ma wiele do życzenia. (2010/08/23 23:34)
Ja byłem pod koniec wakacji i złowiłem wraz z koleg± parena¶cie okazów do 30cm głownie leszcze ale i trafiały się 26cm karasie złociste a także okonie, karasie srebrzyste,jazgarze, plotki. Takie tam rodzaje ryb złowiłem, chciałbym złowić tam jako¶ większy okaz ale mi się jak na razie nie udało. (2010/09/02 17:41)
siema wszystkim żeby cos złapać większego to trzeba po :1 primo być cierpliwym,2 primo używać takich przynęt co drobnicy nie interesuje3 primo najlepsz± przynęt± uważam że powinna być kukurydza4 primo co ja tu pisze sam jestem niecierpliwy i łowie tam na białe robaki ,a kukurydze używam jako dodatek do zanęty , a na haczyk nie zakładam bo bym z nerwów zjadł wszystko sam inaczej kukurydze :) (2010/09/14 23:42)