Arturze jak zapewne przeczytałeś nie potrafisz czytać ze zrozumieniem.Ale nie przejmuj się.Na tym forum nikt nie potrafi poza jedną osobą.Wszystkie wpisy tego człowieka nasycone są nienawiścią do obecnego zarządu.Każdy wpis tej osoby jest oczywiście negatywny. Wszyscy robią wszystko źle.A może zostawić te drzewa niech rosną,liście niech sobie lecą do wody,zalew niech zarasta.Ale będzie znów problem,że zarząd doprowadził zbiornik do takiego stanu.
Artur reagujesz na każde zdanie gdzie użyto słów " zebranie koła PZW ".Chyba Mariusz wie o czym mówi bo od dawna śledzę Jego wpisy i to o czym mówi okazuje się być jest prawdą.Więc może nie wychodź z założenia, że wiesz lepiej ...Sądzę, że Mariusz nie potrzebuje Twojej rady. JK
Dziękuję wszystkim którzy zareaogowali na mój wpis.Wszystkie Wasze rady są dla mnie bardzo cenne gdyż pozwalają spojrzeć z innej perspektywy na to co opisuję.Ale jak sami widzicie brak jest jakiegokolwiek odzewu ze strony sochaczewskich wędkarzy którym to powinno najbardziej zależeć na tym by na ich terenie działo się dobrze,zgodnie z prawem,by takie osoby jak ja i mi podobne nie miały zbyt wiele okazji do opisywania tych jakby nie patrzeć przykrych sytuacji. Pozdrawiam.Mariusz Bajurski "Sochaczewski Wędkarz"