Wycieczka 9 Czerwiec

/ 14 odpowiedzi
Proszę o składanie propozycji na miejsce wycieczki. Chciałbym aby była to luźna rozmowa na naszym forum oraz składanie propozycji miejsca wycieczki.
kwasek

Czesc Marcin, mysle ze napewo powinny to byc wody górskie. zadko mamy okazje na nich łapac wiec pojedzmy za pstragiem. Lesko lipa, same kropki jak dłoń...Zakliczyn juz bylismy ale pstragi, klenie, bolenie, brzany ładne sa! Czytałem i oglądalem filmy na temat Wisłoki w okolicach Jasła. Woda jest tam nizinna ale ludzie nie narzekaja na łososiowate, niedaleko jest odcinek spaecjalny  i podam link do tego   http://chomikuj.pl/dotkachz/Galeria/Dla+W*c4*99dkarzy/Taaaka+Ryba/Taaaka+Ryba+-+Odcinek+23,2082014413.avi(video) z tego co czytałem to poza OS-em mozna spokojnie łowić pstrągi po 40-50cm! (2013/02/15 14:09)

szczupar

Za Panem Biedrzyckim nie przepadam ale woda jak najbardziej OK! (2013/02/15 19:36)

Gaga

byle nie slonne:) i nie nida. bo na slonnym zawsze chuyowa woda a na nide ciezko znalezc chetnych. moze san ale w okolicach dynowa w razie jak by co?

trzeba popatrzec rowniez na porozumienia zeby doplat nie bylo...jeszcze troche czasu cos sie wymysli

(2013/02/16 16:57)

kwasek

Biedrzyckiego tez nie lubie bo patrzac na niego to widac brak umiejetnosci i obycia sie z ryba a widac tylko kase...Słonne, raz bylem i trafilem na duza wode(na wycieczce) kawa z mlekiem ale klenia pod 40 chyciłem. Nida, lepiej niech odpadnie na wstepie! Moze spróbujmy na ta Wisłoke, poczytajcie, zapytajcie... Nowe miejsce a moze  byc fajnie:) A tak po pierwsze to "Nam", po pierwsze chodzi o wspólny wyjadz a ryby bedą dodatkiem;) Najwazniejszy jest wyjadzd, byle tanio by chetni byli. A dopłaty Gaga są wszedzie;) chyba ze na Koprzywianke sie wybierzemy hehehe. (2013/02/16 23:18)

Gaga

Może Zarząd weźmie pod uwagę miejscówkę, na której również można łowic inną metoda, np.spławik, grunt. Moży zwiekszy to zainteresowanie wycieczką. Co do Sanu i Słonnego, to są telefony i można tambylców wypytać, czy warto jechać. Poza tym, nasz kolega z koła i pewnie nie tylko, był na Sanie powyżej Soliny. Dużo dużego klenia przede wszystkim.
Poza tym nie myslmy tylko o wodzie górskiej i pstrągach. (2013/02/21 11:26)

p.i.t.e.r

....a może Nielisz? (2013/02/26 14:09)

Gaga

z wami to nawet na marliny (2013/02/28 16:27)

kwasek

Nielisz...? bedzie to wyglądało jak 35-lecie na Koprzywnicy, jedno wielkie %%%                         Górska woda przynajmnie ochłodzi zapał i rozproszy uczestników:) (2013/02/28 23:23)

Gaga

Ten na brzegu to Piotrek na Nieliszu:) ? (2013/03/23 17:20)

p.i.t.e.r

Ja już skończyłem, to była twoja kolejka Grześku. (2013/03/24 10:37)

Gaga

no to polej jak moja...:)
apropos zawodów rozpoczęcie spławik...na pewno Trześniówka zostaje? (2013/04/05 17:02)

szczupar

Coś słabo idzie wytypowanie miejsca na wycieczkę. Aby wycieczka się odbyła potrzebne jest co najmniej 12 osób pewnych i zdecydowanych. Tak że proszę o zgłaszanie miejsc gdzie jest porozumienie z okręgiem Tarnobrzeskim aby nie było dodatkowych opłat. Jeżeli będą chętni zapłacić dodatkowe opłaty to sprawa wygląda tak.
Wody Okręgu Przemyśl- 50zł za rok
Wody Okręgu Krosno - 40zł za dobę
Wody Okręgu Tarnów - 60zł za rok (2013/04/14 21:04)

Gaga

może jakaś woda bez opłat dodatkowych? (2013/04/20 09:20)