Wybory Mistrza Sezonu.
utworzono: 2012/02/02 21:26
Oczywiście.
Przecież to ja ustalałem regulamin czyli wszystko wolno.:)))
[2012-02-05 20:04]
Oczywiście.
Przecież to ja ustalałem regulamin czyli wszystko wolno.:)))
Jak bedziesz kandydował na naczelnego PZW to masz minimum1000 000 moich głosów. ;)
[2012-02-05 20:08]
Dla takiego widoku warto ponaginać i połamać wszelkie zasady.
Godny następca.:)
[2012-02-05 20:15]
No to Ja i mój wszędobylski sandacz 89cm i 7,5kg^^jedna z niewielu ryb złowionych w "mojej" rzece Warcie :)wszystkie dodane foty u mnie w galerii mam z rybek z Warty bo ja na jeziorach łowić nie umiem :P [2012-02-05 21:06]
No to Ja i mój wszędobylski sandacz 89cm i 7,5kg^^ jedna z niewielu ryb złowionych w "mojej" rzece Warcie :) wszystkie dodane foty u mnie w galerii mam z rybek z Warty bo ja na jeziorach łowić nie umiem :P
Jeśli o mnie chodzi Tomku, to masz skrzynkę wirtualnego browca! Pamietaj jednak, że Nezwykle Wysoka Komisja nie ma tak długiej miary, więc ten stwór raczej jest za duży. Wrzuć fotę najmniejszego, a na bank zapunktujesz i to znacznie.:) [2012-02-05 21:15]
Irku gdzie Ty widzisz stwora? Przecież to mały pasiak :)
Czwartek piątek urlop+ sobota i niedziela wolna od stresu to mogę mieć omamy jakieś ze szczęścia. :)))
Proszę więc wszystkich, a zwłaszcza Niezwykle Wysoką Komisję o przymrużenie oka na moje ewentualne "potknięcia".:)
[2012-02-05 21:32]Proszę o poprawienie tytułu na Wybory Miszcza Sezonu.Bo tu same miszcze są:)
[2012-02-05 22:30]
No Wy chyba nie wiecie z kim tańczycie. Powtarzam ostatni raz MISZCZ(UNIO) jest tylko jeden, reszta to podróbki z Chin:)
[2012-02-05 22:48]
No jak na szprota z rzeki to dosc ladny bebech ma, na rzece trafialy mi sie szczuplejsze, tylko pogratulowac!!
[2012-02-06 06:22]
Znikam Ci robić dalej woblery :) hehe
Niezwykle Wysoka Komisja ujawniła próbę przekupstwa.:)
Ten kolega sobie radzi w życiu,daleko zajdzie dzięki temu że myśli.:)))
[2012-02-06 14:54]
Zanotowałam zgłoszenie o próbie przekupstwa :) I w związku z tym zwołuję naradę.
Pytanie do przewodniczącego Najwyższej Komisji; Czy dał się przekupić ?
Jeżeli nie, to bawimy się dalej :)
[2012-02-06 15:12]
No to Ja i mój wszędobylski sandacz 89cm i 7,5kg^^ jedna z niewielu ryb złowionych w "mojej" rzece Warcie :) wszystkie dodane foty u mnie w galerii mam z rybek z Warty bo ja na jeziorach łowić nie umiem :P
Jeśli o mnie chodzi Tomku, to masz skrzynkę wirtualnego browca! Pamietaj jednak, że Nezwykle Wysoka Komisja nie ma tak długiej miary, więc ten stwór raczej jest za duży. Wrzuć fotę najmniejszego, a na bank zapunktujesz i to znacznie.:)
Przewodniczący nie dał się przekupić.
Zdenerwowały go słowa innego zawodnika który rzucił oskarżenie iż Przewodniczący wysokiej Komisji ma coś tam za krótkie.:)
Kłamstwo ! Wszystko mieści się w normie.:)
Wybory trwają.
[2012-02-06 15:34]
Jeśli o mnie chodzi Tomku, to masz skrzynkę wirtualnego browca! Pamietaj jednak, że Nezwykle Wysoka Komisja nie ma tak długiej miary, więc ten stwór raczej jest za duży. Wrzuć fotę najmniejszego, a na bank zapunktujesz i to znacznie.:)
Przewodniczący nie dał się przekupić.
Zdenerwowały go słowa innego zawodnika który rzucił oskarżenie iż Przewodniczący wysokiej Komisji ma coś tam za krótkie.:)
Kłamstwo ! Wszystko mieści się w normie.:)
Wybory trwają.
Niezwykle urażona czuje się Niezwykle Wysoka Komisja i proponuję zawodnika ukarać ostrzeżeniem ;).
Nadmieniam iż członkowie.. Niezwykle Wysokiej Komisji pochodzą ze wschodu, a tam za krótkie to są stoliki i wódki nie można zmieścić. ;)