Wybory administratorów forum

/ 7 odpowiedzi
Koledzy martwi mnie jedna sprawa,ostatnie dni nasz portal zdominował,a wręcz staranowal jeden wpis,chodzi mi o post redakcji odnośnie wyboru administratorów.Zainteresowanie jest ogromne ale niestety tylko tą jedną sprawą.Od kilku dni nie ukazał się żaden inny artykuł,co się dzieje???może wy mi powiecie.
u?ytkownik2569

Bez przesady, jeszcze dwa dni nie minęły, po za tym wykend więc ludziska łowią, sam 15min temu wróciłem z porannego wędkowania. (2009/03/08 11:20)

u?ytkownik8030

Ja się obawiam, że ta jedna sprawa sie nie zakończy, aż ja wyparuję z portalu. Natomiast racją jest, że jeśli napisać dobry tekst, to przeczyta go 5 osób, a jeśli napisać o tym zafajdanym NK, to wpisów będzie po 200 i więcej. Sam się zastanawiam nad tym fenomenem. To jest tak samo jak z burzami - dwa odmienne fronty sie zcierają. A im większa temperatura, tym więkasza burza. Inne tematy nie mają takiego brania. Hmmmmmmm. To w sumie przykre. (2009/03/08 12:30)

rysiek38

a ja mysle ze jeszcze troche i zainteresowanie tym wpisem spadnie i pojawia sie nowe watki - tak jest zawsze (2009/03/08 12:36)

dawidhosse

Szkoda tylko że dochodzi do tak gwałtownych starć.a poza tym to przydałby się jakiś inny ciekawy wpis. (2009/03/08 16:59)

u?ytkownik7474

Ciekawych wpisów na portalu jest do cholery i ciut ciut. Tylko komu się chce łazić po cudzych blogach? Nie ma to jak zadyma na forum:):):) (2009/03/08 17:07)

u?ytkownik8030

Mateusz, dałem sie namówić, choc wiem, że te blogi mało kto przegląda. (2009/03/08 18:58)

u?ytkownik7555

odpowiedz jest prosta, jezeli ktos napisze dobry, ciekawy artykol w miare zwiezly to nie ma co komentowac bo i co skoro jest dobry
a jezeli ktos rzuci "jakis temat" to kazdy ma swoje zdanie, moze sie wypowiedziec co o tym mysli, moze cos dodac cos ujac
sam zauwazylem ze jest kilku blogerow, ktorzy potrafia napisac cos ciekawego, nie przynudzaja i niech tak zostanie
wiec wszyscy piszmy co myslimy, dzielmy sie ze soba swoja wiedza i umiejetnosciami, po to jest ta spolecznosc
niech nas laczy a nie dzieli
Pozdrawiam ! (2009/03/08 19:24)