No cóż Kolego, zaproponowałem linkę, która w przybliżeniu trzyma deklarowane parametry i jest na dobrym poziomie.@Sith oczywiście nie podważam deklaracji producenta i zdaje sobie sprawę z tego, że w parze z ceną (przeważnie) idzie jakość. Dlatego też napisałem, że nie napiszę, żeby Twoja propozycja byłą złą propozycją, bo jest ona zapewne bardzo dobra ze względu na utrzymanie parametrów na dobrym poziomie :) Pozdrawiam :)
No proszę, nie oceniajcie możliwości finansowych kolegi po jednym kiju. :) Pisze, że będzie wędkował z łódki i może się okazać, że ma łódź za 150 tysi, a sprzęt mu dobrali mu taki w sklepie wędkarskim. :) Ja byłbym za dobrej jakości żyłką 0,20 - 0,22.Mój komentarz nie miał być oceną możliwości finansowych autora :) Nie mam w zwyczaju zaglądać komuś do portfela :) Po prostu na podstawie wartości wędziska wydedukowałem, że zestaw ten ma być zestawem budżetowym. Uznałem, że dokładnie do zestawu plecionki, której cena jest identyczna jak wędziska, mija się z koncepcją zestawu budżetowego :) (2023/01/25 15:26)
Wędkarstwo to nie jest tani sport w dzisiejszych czasach. No chyba, że kij z leszczyny, kawałek zyłki i na przypale albo wcale. :)