Co sadzicie o takim kiju:
Mikado Black Draft UL Spin 240 cw do 13g
Dane techniczne:
długość 240cm
waga 151g
długość transportowa 125cm
ciężar rzutowy do 13g
Podgląd zdjęć na forum dostępny jest tylko dla zalogowanych użytkowników.
Dane techniczne:
długość 240cm
waga 151g
długość transportowa 125cm
ciężar rzutowy do 13g
Podgląd zdjęć na forum dostępny jest tylko dla zalogowanych użytkowników.
Szukam jakiejś wędki na szczupaka w granicach 80-100zł na nauczenie łapać się gumkami i woblerami ciężar wyrzutowy do 30 gram chyba bo nie znam się za bardzo ,wiem ,że na gumki lepiej łapać na żyłkę, ale nie wiem jaka grubość, a na blachy lepiej plecionką.i z jakiej firmy polecacie?
Pozdrawiam.
Kielon39
moze dalem troche za malo informacji.
potrzebuje jej do lowienia okoni w jeziorach ... oraz na jazio-klenie w rzece - Łyna , nie stosuje plecionek ... jednak sklanial bym sie ku zwyklej nie wklejce ... roznie to bywa przedzierajac sie przez karzki ktorych u mnie nad rzeka duzo.
Głownie chodzi mi o cw czy pasuje ? ... nigdy nie lowilem ultralajtem ... dlatego polegam na waszym doswiadczeniu.
Gusto ten kijek raczej jest 2-10g:)bo nie ma 0-10g:):)Pozdroto dla ciebie na te szczuki info pozdro.wobler76 (2010/02/06 20:48)
Ja mam wędkę z firmy GEOLOGIC jest to wędka teleskopowa 5 przelotek, waga 210g ciężar wyrzutowy 40-60g, tak samo i kołowrotek z GEOLOGIC na 1 łożysku pisze na nim FD_ 40_1 regulacja hamulca u góry, Ale nie umiem znaleźć tego sprzętu w internecie...ponieważ go dostałem na urodziny....Wiem ,że był kupowany we Francji ,Ale jest to dla mnie dobry sprzęt:):)
Szukam jakiejś wędki na szczupaka w granicach 80-100zł na nauczenie łapać się gumkami i woblerami ciężar wyrzutowy do 30 gram chyba bo nie znam się za bardzo ,wiem ,że na gumki lepiej łapać na żyłkę, ale nie wiem jaka grubość, a na blachy lepiej plecionką.i z jakiej firmy polecacie?
Pozdrawiam.
Kielon39
Witam
Polecam Dragona seria Millenium CW 1-7 g
(2010/02/19 07:44)