Zaloguj się do konta

Wybieramy nowych moderatorów

utworzono: 2011/12/20 14:48

Na razie 1 głos no chyba że withanight też wyraża chęć oddania głosu to już dwa:):)):)
[2011-12-20 21:38]

Chomikus

Thund z Twoim samozaparciem masz szanse nawet zastapić zmarłego Kim Dzong Ila

Dobre :) :)
Musiał by się tylko troszkę do niego upodobnić  :)
[2011-12-20 21:41]

withanight88

Na razie 1 głos no chyba że withanight też wyraża chęć oddania głosu to już dwa:):)):)

Jak byś tu moderował to wedkuję pl około lutego na aukcji allegro było by wystawione. :)))) [2011-12-20 21:45]

Jak byś tu moderował to wedkuję pl około lutego na aukcji allegro było by wystawione. :))))

Ty moderujesz dłużej  i nie jest:):):)
[2011-12-20 21:48]

withanight88

Jak byś tu moderował to wedkuję pl około lutego na aukcji allegro było by wystawione. :))))

Ty moderujesz dłużej  i nie jest:):):)

Mnie jednak zwolnili i nie musieli sprzedawać :)hehe [2011-12-20 21:54]

Mnie się tutaj jak na razie podoba bez moderatorów - lubię Dziki Zachód.
[2011-12-20 21:58]

O ile mi wiadomo Mastiff sam zrezygnował i prosił o usunięcie jego konta , ale w/g mnie był dobrym moderem , także Jedrula

Co ty wiesz kolego Jurku na temat mastiffa. Redakcja zebrała takie dowody na jego temat, że strach pomyśleć to co on wyczyniał to można śmiało w sądzie wykorzystać. Także nie pisz że był dobrym moderatorem bo to on do tego doprowadził i na szczęście redakcja już o tym doskonale wie.

Ja jestem nie w temacie. Czyli faktycznie kolegi Mastiffa już nie ma z nami na forum ??

jest i to na 100 %, na wielu swoich satelickich kontach 
... i żaden z niego kolega [2011-12-20 22:07]

tryfta

Mnie się tutaj jak na razie podoba bez moderatorów - lubię Dziki Zachód.

Chyba nie tylko Dziki Zachód bo wydaje mi się że Gwiezdne Wojny też:)
[2011-12-20 22:12]

Nowych Moderatorów wybierać mamy?  Odwołali nie wszystkich przecież.Pozdrawiam hoplita. [2011-12-20 22:24]

sliwka15

O ile mi wiadomo Mastiff sam zrezygnował i prosił o usunięcie jego konta , ale w/g mnie był dobrym moderem , także Jedrula

Co ty wiesz kolego Jurku na temat mastiffa. Redakcja zebrała takie dowody na jego temat, że strach pomyśleć to co on wyczyniał to można śmiało w sądzie wykorzystać. Także nie pisz że był dobrym moderatorem bo to on do tego doprowadził i na szczęście redakcja już o tym doskonale wie.

Ja jestem nie w temacie. Czyli faktycznie kolegi Mastiffa już nie ma z nami na forum ??

jest i to na 100 %, na wielu swoich satelickich kontach 
... i żaden z niego kolega

Jeśli chodzi o mnie to ja nic nie mam do KOLEGI Mastiffa, ja żadnych przykrych historii związanych z jego osoba nie miałem, wręcz przeciwnie. Zawsze jak o coś go pytałem, to jasno i spokojnie pomógł i doradził..
[2011-12-20 22:31]

Nawet Hitler miał zalety...
[2011-12-20 22:40]

Artur z Ketrzyna

Droga redakcjo, w końcu jakieś konkretne postanowienie. Co do regulaminu to powiem że się cieszę że coś takiego powstanie, nawet mogę zaproponować ten opracowany na forum "Zasady poprawnego korzystania z forum".

Co do tego że kandydat na forum musi mieć złotą rybkę. Nie za bardzo to mi się podoba bo jak ktoś bardzo chce to szybko może se te punkty bzdetami nabić i już może być moderem. Ja proponował bym patrzeć na staż użytkownika na tym portalu nie krótszy niż rok-2 lata.

Jest wiele osób na tym portalu które można by było prosić o zostanie moderem, ale nie mają tych złotych rybek, lecz są osobami odpowiedzialnymi i kulturalnymi, a tylko takie osoby mogą pełnić taką funkcję.
Nawet wśród tych obecnych moderów jest kilku dobrych, choć z początku troszkę władza co niektórym uderzyła do głowy, ale teraz mają moje poparcie w tym co i jak robią.
[2011-12-20 23:13]

Artur z Ketrzyna

Lecz zbyt dużo ludzi przez niego cierpiało, a ile straciło życie i rodziny...
[2011-12-20 23:20]

sliwka15

Nie przesadzajmy .. :)
[2011-12-20 23:29]

Nie przesadzajmy .. :)

ok:)
[2011-12-20 23:36]

zbynio5o

Usuń ten post, ja też usuwam swój.

[2011-12-20 23:38]

który? [2011-12-20 23:46]

Olek

Oj miał !!! i to wiele

szkoda że już go niema :( taki pożądek by zaprowadził na tym forum, że nawet byście nie chcieli zaklnąć.

[2011-12-20 23:48]

[2011-12-20 23:51]

JaroDaw

Czytam i płaczę ze śmiechu, a na wspomnienie o Gwiezdnych Wojnach kawę wylałem ;)))Szkoda, że ta miła i ciepła atmosfera potrwa tak krótko, a może do świąt chociaż będzie miło :)Pozdrawiam WSZYSTKICH, bez wyjątku. WESOŁYCH ŚWIĄT !!! [2011-12-21 10:34]

JaroDaw

A tak poważnie, to jak ktoś wierzy w siłę demokracji, to: -  kliknij [2011-12-21 10:45]

krapiotr69

A tak poważnie, to jak ktoś wierzy w siłę demokracji, to: -  kliknij

Cześć Jaro, cześć wszystkim...pokusiłem się i kliknąłem....zupełnie niepotrzebnie..Moje zdanie o wyborze moderów jest takie: Wybiera redakcja-bierze odpowiedzialność za ich działanie. Żadne złote, czy platynowe rybki. Pomysł sam w sobie jest absurdalny co zostało udowodnione przez forumowiczów. Redakcja typuje moderów i daje pod głosowanie jeżeli chce opinii forumowiczów, jeżeli nie to powiadamia nas o swoim wyborze i wszystko w temacie. Bez względu na wybór moderów, czy to przez forumowiczów, czy przez redakcję nie będzie on sprawiedliwy, więc optuję za wyborem redakcji. Pozdrawiam Wszystkich. Życzę Wesołych Świąt
[2011-12-21 11:16]

JaroDaw

A tak poważnie, to jak ktoś wierzy w siłę demokracji, to: -  kliknij

Cześć Jaro, cześć wszystkim...pokusiłem się i kliknąłem....zupełnie niepotrzebnie..Moje zdanie o wyborze moderów jest takie: Wybiera redakcja-bierze odpowiedzialność za ich działanie. Żadne złote, czy platynowe rybki. Pomysł sam w sobie jest absurdalny co zostało udowodnione przez forumowiczów. Redakcja typuje moderów i daje pod głosowanie jeżeli chce opinii forumowiczów, jeżeli nie to powiadamia nas o swoim wyborze i wszystko w temacie. Bez względu na wybór moderów, czy to przez forumowiczów, czy przez redakcję nie będzie on sprawiedliwy, więc optuję za wyborem redakcji. Pozdrawiam Wszystkich. Życzę Wesołych Świąt

O to właśnie mi chodziło. Nie ma co się pieklić i spierać, bo na demokratyczne wybór nie ma szans, przez nas samych. Nieważne kto będzie moderkiem, ważne by była to kompetentna i uczciwa osoba.Pozdrawiam Piotrku. [2011-12-21 11:39]

Demokracja jest najstarszą z 

jak to ująć żeby było dobrze

no muszę użyć tego słowa ale robię to w zbożnym celu

Demokracja jest zwykłą dziwką. Każdy chce mieć własną i każdy chce żeby to jemu i tylko jemu służyły jej uroki. A ona swych uroków udziela każdemu i świat się kręci.

Tu też każdy chce mieć demokrację po swojej stronie. 

I świat się będzie dalej kręcił, niezmiennie, w tym samym kierunku, podążając ku nieuchronnej zagładzie. 

[2011-12-21 13:14]

DelTor0

http://kamil11269.wedkuje.pl/blog/index.php?ID=52135

I dwoch moderow juz jest ;) hehehe

A nasz bohater Kamil, wczoraj 18.000 punktow, dzis juz prawie 21.000!!! Juz 3 na liscie wszechczasow ;) Czy jutro bedzie pierwszy??? Co za emocje, co za pogon... Czyzby jutro bedziemy mieli nowego NUMBER ONE??????? 

:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

[2011-12-22 01:24]