A to dopiero się narobiło.
Prawo wyboru mają minimum "złote rybki" :-)))
Dawno się tak nie ubawiłem :-))))))
I możliwe, że co 3 miesiące będzie nowy mod :-))))
Prezenty tutaj rozdają i się cieszą (trolle :-)). najbardziej :-(
A to dopiero się narobiło.
Prawo wyboru mają minimum "złote rybki" :-)))
Dawno się tak nie ubawiłem :-))))))
I możliwe, że co 3 miesiące będzie nowy mod :-))))
Prezenty tutaj rozdają i się cieszą (trolle :-)). najbardziej :-(
Kiedyś miałem taki przepis jak mieć 2-ie złote ale kogo to obchodzi :-(
Ja wolę jeśli już to na patelni normalne bez złotka na masełku itp. :-)
(2011/12/20 15:10)
Dzięki tobie Mastiff, bo tak bardzo im tych rybek nie życzyłeś. Na szczęście dzięki temu sam ich teraz mieć nie będziesz. Może twój kolega się zgłosi na moda. On taki porządny jest! I rybki posiada. Nie ważne że je uzyskał oszukując wszystkich, ale je ma.
(2011/12/20 15:14)No własnie dlatego zadałem pytanie?
(2011/12/20 15:19)
Wczoraj zajrzałem na bloga jednego z nieznanych mi krzykaczy by popatrzeć kto to taki.
Dwa tygodnie na portalu,193 wpisy same przepisy z książki kucharskiej ,około 48000 pkt.
Czyli on doda jeszcze dwa wpisy i jest kandydatem na moderatora.
Ludzie co są tu latami i wiedzą sporo ,NIE. Bo nie zbierają punkcików.:)))
Znajdziesz wiecej niz jednego takiego hehehe ;) Widzisz Hefeed8, masz wiedze, masz doswiadczenie w wedkarstwie, ale nie masz mozliwosci zostania moderem (jakbys chcial oczywiscie) bo nie nabijales sobie sztucznie konta kopiujac przepisy kucharskie :)
Jesteś biednym trollem ktory przy współpracy rożnego rodzaju "biedaków" podejmujesz decyzję rozbicia tegoż forum co się tobie nie uda.
Jak pisałem.
Pozdrowienia od JACKA.
(2011/12/20 15:24)
perwer jesteś tego pewien?
Jak coś to popieram (na 3 miesiace).
A dalej zobaczymy ... może tak być?
(2011/12/20 15:36)Czy to będzie pisarz ,czy nie pisarz,ważne żeby miał pomysły na swoją prace i oby one nie robiły więcej złego niż dobrego.
Jeśli co 3 miechy maja być nowi ,to blogów zacznie przybywać w najbliższym czasie .
Powiem wam szczerze że pomysł redakcji ,choć pewnie nie podoba sie wielu,uważam za bardzo trafny.
No to dajcie ludziskom głosować.
Redakcja i tak wybiera to po co to zamieszanie?
(2011/12/20 15:48)Proszę tylko o rozpoczęcie działalności od nowego roku!
Jeśli tak to jestem za.
:-)
(2011/12/20 15:54)Darek - redakcja wszystkich moderatorów wyznaczy sama - cyt.: Tym razem nie zgłaszacie jednak kandydatur innych kolegów, czekamy na zgłoszenia osób, które same chcą pełnić tę funkcję. Ostatecznego wyboru 10 moderatorów, po dwóch do każdego pokoju na forum, dokona redakcja.
Dajmy szanse (taki prezent od mikołaja).
Może perwer niech moderuje???
Może się sprawdzi ?
(2011/12/20 17:43)