WROCŁAW
utworzono: 2009/05/24 20:55
to miło panowie:) może kiedyś spotkamy się nad wodą.a na razie pozdrawia
Haha, ale zbycie;-)
To może jak już jest ten temat, to porozmawiamy, o wrocławskich miejscówkach... We Wrocławiu mieszkam już 5 rok, ale wędki jeszcze nie zarzuciłem. Zawsze ciekawiło mnie czy można coś złowić w samym centrum miasta w okolicach Mostu Grunwaldzkiego, Ostrowa Tumskiego, Uniwersytetu... [2009-09-15 11:07]
Witam,WuPe koło grunwalda (mostu) masz całkiem niezłe miejsca na odrze i na oławce (opisałem trochę oławkę w blogu),na odrze miejscówki głębokie zaraz koło piaskarni.A tak to miejscówki są we wrocku nie najgorsze nawet w samym centrum miasta......Pozdrawiam [2009-09-15 12:44]
witam oławka jest bardzo zarośnięta glonami także niema zabardzo gzie zapolować ale muszę napisać szczupaka tam nie brakuje i to dość ladny nawet sumy są pokażnie pozdrawiam [2009-09-21 15:52]
Witam serdecznie.
A znacie jakies (najlepiej dzikie) miejscowki na wode stojaca?
Nie szkodzi jak beda kawaleczek od wroclawia. Moze ktos pokusi sie o polecenie
jakiegos stawu ?
Pozdrawiam.
H.
[2009-09-30 11:52]
Ładne starorzecza są za Prężycami. To pozostałość po budowie elektrowni w Brzegu Dolnym. Byłem tam kilka razy i oprócz okonia 43 cm nie trafiłem nic godnego uwagi, ale ryba tam musi być. Te bajorka są połączone z Odrą. Myślę, że przy wysokiej wodzie ryby mogą swobodnie się przemieszczać. [2009-10-01 08:13]
kolego WUPE a czy wogule miałeś wędkę w ręku i czy wogule wiesz do czego ona słuzy [2009-10-04 14:58]
Witam!
Zna może ktoś fajne miejscówki na karpie? Może być w okolicach Wrocławia, ale wolałbym raczej w mieście.
Z góry dziękuje i pozdrawiam :) [2013-05-15 14:19]