Rosja polski nie zajmie bo zajeli ja juz Niemcy. Ukraina to bardzo bogaty kraj juz nie wspomne o tym ze produkuje sie tam najwieksze na swiecie antki. A w polsce najwiekszy hit exportowy to kartofle i niewolnicy.
Rosja polski nie zajmie bo zajeli ja juz Niemcy. Ukraina to bardzo bogaty kraj juz nie wspomne o tym ze produkuje sie tam najwieksze na swiecie antki. A w polsce najwiekszy hit exportowy to kartofle i niewolnicy.
Ty jak coś napiszesz to faktycznie,woła o pomste do nieba.Weź poczytaj najpierw historie.
"Rosja polski nie zajmie bo zajeli ja juz Niemcy"Można by sie głębiej zastanowić, co miał autor na mysli :) Pomyślmy, co w naszym kraju jest jeszcze polskie a co zachodnie. To jest nowoczesna wojna bez rozlewu krwi.
On nie miał nic na myśli.Pisze aby piasać nie wiedząc o czym pisze.Reszta zgadza się.
(2014/03/03 13:17)Rosja zajeła Krym i ma wszystkich w dupie nikogo się nie boi. Jeśli zachód to oleje to zaraz może przyjść kolej na nas. Co o tym sądzicie?
Rosja zajeła Krym i ma wszystkich w dupie nikogo się nie boi. Jeśli zachód to oleje to zaraz może przyjść kolej na nas. Co o tym sądzicie?
I uwierz mi kolego, że nikt się nie sprzeciwi putinowi, jak będzie chciał to przejmie krym, zachód trochę pokrzyczy pogrozi palcem i na tym się skończy. Nie pomoże nawet USA bo to zbyt duże ryzyko dla obu stron, najważniejsze w tym wszystkim jest to, żeby nuklearna równowaga została zachowana.
To akurat bzdura!!!Już zachód troszkę się ruszył ,i zaczyna Putin mięknąć.Tym bardziej ,iż wie,ze za Europą są również Stany.
(2014/03/03 18:44)Rosja zajeła Krym i ma wszystkich w dupie nikogo się nie boi. Jeśli zachód to oleje to zaraz może przyjść kolej na nas. Co o tym sądzicie?
I uwierz mi kolego, że nikt się nie sprzeciwi putinowi, jak będzie chciał to przejmie krym, zachód trochę pokrzyczy pogrozi palcem i na tym się skończy. Nie pomoże nawet USA bo to zbyt duże ryzyko dla obu stron, najważniejsze w tym wszystkim jest to, żeby nuklearna równowaga została zachowana.To akurat bzdura!!!Już zachód troszkę się ruszył ,i zaczyna Putin mięknąć.Tym bardziej ,iż wie,ze za Europą są również Stany.
Rosja zajeła Krym i ma wszystkich w dupie nikogo się nie boi. Jeśli zachód to oleje to zaraz może przyjść kolej na nas. Co o tym sądzicie?
I uwierz mi kolego, że nikt się nie sprzeciwi putinowi, jak będzie chciał to przejmie krym, zachód trochę pokrzyczy pogrozi palcem i na tym się skończy. Nie pomoże nawet USA bo to zbyt duże ryzyko dla obu stron, najważniejsze w tym wszystkim jest to, żeby nuklearna równowaga została zachowana.To akurat bzdura!!!Już zachód troszkę się ruszył ,i zaczyna Putin mięknąć.Tym bardziej ,iż wie,ze za Europą są również Stany.
Z czym się zachód ruszył?
A z czym Putin?
Podgląd zdjęć na forum dostępny jest tylko dla zalogowanych użytkowników.
Krym już jest w rękach Putina i nikt tego już nie zmieni!
Europa trochę pokrzyczy i nic więcej nie zrobi.
Nie zrobi nic bo zagrażało by to ekonomi i tak pogrążonej w kryzysie UE.
Rosja jest drugim na świecie producentem gazu i ropy naftowej od której UE jest praktycznie uzałeżniona (ropy w mniejszym stopniu ale od gazu to już na pewno)
USA też raczej nic poważnego nie zrobi.
I obym się nie mylił bo będzie naprawdę źle!!!
Zwracam jeszcze uwagę na fakt że nasze media są bardzo stronnicze - Majdan dobry, Janukowycz zły.
Prawnie rzecz biorąc majdan był to zamachem stanu!!!
To że kradł i żerował na swoim narodzie jest złe ale nowi włodarze Ukrainy pewnie nie będą lepsi.
Swoją drogą jak pro unija część Ukrainy przeprowadzi "reformy" i podniesie Ukraincom z 300% ceny na gaz i paliwko to wielu będzie krzyczało "Janukowycz wróć".
Historyczne rzecz biorąc Polska (Rosja zresztą też) jest dla Ukrainy wrogiem.
Jeśli ktoś jest słaby z historii to proszę poczytać co się działo w tamtych rejonach w czasie II wojny światowej i zaraz po niej.
Najgorsze w tym wszystkim jest to że umowy/pakty między poważnymi zdawało by się państwami są gówno warte.
(2014/03/03 21:34)(2014/03/03 21:38)Rosja zajeła Krym i ma wszystkich w dupie nikogo się nie boi. Jeśli zachód to oleje to zaraz może przyjść kolej na nas. Co o tym sądzicie?
Z czym się zachód ruszył?A z czym Putin?
Jego wojsko sobie spaceruje po Krymie. Oprócz Krymu przytuli jeszcze kilka okręgów wschodniej Ukrainy.
Z czym się zachód ruszył?A z czym Putin?
"Rosja polski nie zajmie bo zajeli ja juz Niemcy"Można by sie głębiej zastanowić, co miał autor na mysli :) Pomyślmy, co w naszym kraju jest jeszcze polskie a co zachodnie. To jest nowoczesna wojna bez rozlewu krwi.
Z czym się zachód ruszył?