Włocławskie Forum Wędkarskie

Może na wstępie napiszę jak to się zaczęło a mianowicie zebrało się kilka osób zgranych w kole wędkarskim i postanowiło coś zmienić w postrzeganiu wędkarstwa w naszym regionie, więc na początek padł pomysł na stworzenie strony internetowej kkw.cwl.pl. Oczywiście pomysł był bardzo trafiony i od początku cieszył się zainteresowaniem w kole wędkarskim im. Kazimierza Wielkiego. Siedząc ostatnio przed komputerem, na jednej stronie o tematyce wędkarskiej szukałem informacji o pewnym łowisku z naszego regionu, ku mojemu zdumieniu okazało się, że informacje o tym łowisku nie pochodzą w cale z naszego regionu tylko całkiem odległego forum w tym momencie pomyślałem, czemu niema takiego zbioru informacji w naszym regionie i stąd narodził się pomysł na stworzenie pierwszego Włocławskiego Forum Wędkarskiego otwartego na wszystkich miłośników wędkarstwa w regionie i nie tylko. Czeka tu na nas pomoc, co do sprzętu, metody jak i przynęt i zanęt wędkarskich. Miłym zaskoczeniem jest też stworzenie możliwości innym kołom czy klubom umieszczania informacji o wydarzeniach w waszych szeregach łącznie z dodawaniem zdjęć z waszych zawodów łącznie z wynikami. Zatem zapraszam do dyskusji i pomocy, wszystkich wędkarzy na pzwwłocławek.cba.pl
Z pozdrowieniami dla wszystkich admin forum Martyn.

Podgląd zdjęć na forum dostępny jest tylko dla zalogowanych użytkowników.