Witam - info na temat filmów wędkarskich w telewiz

/ 12 odpowiedzi
Witam! Może nie zamieszczam tego tematu gdzie należy ale może wiecie. Na jakich kanałach i kiedy lecą filmy wędkarskie w telewizji? Z góry dziękuję za odpowiedzi! Pozdrawiam!
SiwyDym

Witam z tego co wiem to na polsat play leci taaaka ryba,wedkarskie przygody rexa hunta i wedkarskie przygody johna wilsona,a na tvn turbo leciało wedkarstwo meskie hobby ale nie wiem czy dalej puszczaja,na national geographic wild (nat geo wild) puszczaja też polowanie na wodne potwory.godziny emisji mozesz sobie sprawdzic w kazdym programie tv (2011/02/11 19:38)

czarek 58

Na cyfra+ na kanale 258 leci włoski bardzo ciekawy program wędkarski. (2011/02/11 19:49)

MaN90

w czwartki na tv trwam:D leci program z wędką nad wodę o 16:10 (2011/02/12 05:15)

MaN90

w czwartki na tv trwam:D leci program z wędką nad wodę o 16:10

i jeszcze we wtorki na discovery channel we wtorki o 21:30 polowanie na rzeczne potwory ;) (2011/02/12 05:17)

u?ytkownik60849

Witam. Dobre miejsce na ten temat. Jeżeli nic się nie zmieniło to masz filmy następujące:
1). Taaaka Ryba - (Polsat) sobota, godz. 19:30 i na Polsat Play;
2). Rzeczne potwory: Sum gigant - (Animal Planet) sobota, godz.18:00;
3). Rzeczne potwory - (Discovery) wtorek, godz. 21:30;
4). Z wędką nad wodę - Tv Trwam, czwartek, godz. 16:10;

I tak to nic niema. Jak widzisz na razie dno. Ewentualnie tan na Trwam "Z wędką nad wodę", ale żadna łacha, bo można ją obejrzeć na stronie Tv-Trwam (ale teraz jakaś jest przerwa techniczna).

Mam nadzieję, że pomogłem. Pozdrawiam i życzę miłego oglądania. (2011/02/19 18:30)

u?ytkownik60849

Witam. Dobre miejsce na ten temat. Jeżeli nic się nie zmieniło to masz filmy następujące:
1). Taaaka Ryba - (Polsat) sobota, godz. 19:30 i na Polsat Play;
2). Rzeczne potwory: Sum gigant - (Animal Planet) sobota, godz.18:00;
3). Rzeczne potwory - (Discovery) wtorek, godz. 21:30;
4). Z wędką nad wodę - Tv Trwam, czwartek, godz. 16:10;

I tak to nic niema. Jak widzisz na razie dno. Ewentualnie tan na Trwam "Z wędką nad wodę", ale żadna łacha, bo można ją obejrzeć na stronie Tv-Trwam (ale teraz jakaś jest przerwa techniczna).

Mam nadzieję, że pomogłem. Pozdrawiam i życzę miłego oglądania. (2011/02/19 18:30)

u?ytkownik60849

Oooo. Przepraszam za to. Kąp mi się zawiesił i wyszło 2 razy. (2011/02/19 18:31)

Artur z Ketrzyna

Tak jak koledzy piszą od poniedziałku do piątku w polast pley o godz. 19.30 lecą filny wędkarskie. Taka ryba też czasami jest puszczana na polsacie 2.
Można też oglądnąć co nieco na yutube i www.Taaakaryba.com.pl. (2011/02/19 19:40)

Ka Jot

Jest jeszcze jedna opcja PZW w umowie z Z YOU TUBE zezwolił kołom zamieszczać swoje filmy na stronach kół, z czego Koło przy WSK Kalisz skorzystało i bezpośrednio z tej strony można zobaczyć filmowe relacje z różnych zawodów i nie tylko. Zachęcam do skorzystania z tej oferty. ( Po prawej stronie jest zakładka "nasze filmy")
K.J. (2011/02/19 20:13)

lucjan50

Witam

Zgadzam sie z Kolegami, oferta filmów wedkarskich jest dość uboga. Jeżeli już są to raczej amatorskiej jakości.

Wczoraj ogladałem relację z nad Ebro z połowu sumów (Polsat 2 o 19,30)

Czysto amatorska realizacjia. Oprócz kilku informacji technicznych co do zestawu sumowego reszta zrobiona bez pomysłu i uporządkowanej koncepcji. Do tego chaotyczny montaż. 

Kierujący całoscią (o ile zrozumiałem "listy płac" autor flimów,) szczególnie barwnie komentował hol suma:

..... wielka ryba, o to wielka ryba, tak to wielka ryba, oooo to wielka ryba, to napewno wielka ryba .........."

Jestem pasjonatem filmów przyrodniczych, i tak chętnie ogladałbym dobrze zrobione filmy wedkarskie.    

(2011/02/20 11:41)

bartek05

Witam z tego co ja wiem to na TVN TURBO były nie wiem czy są dalej pozdrowienia i połamania kija. (2011/02/20 18:39)

u?ytkownik60849

Chyba już ich nie ma. W programie telewizyjnym nie ma niestety nic o filmie "Wędkarstwo Moje Hobby". Na razie jedynym hitem w TV są "Rzeczne potwory". A co po tym? Mam nadzieje, ze coś fajnego i takiego, gdzie pokazują ryby które można połowić w jeziorach. (2011/02/22 16:31)