Witam Wszystkich w kolejnej odsłonie "WITAJCIE" . Życzę Wszystkim dobrej zabawy i Dosiego Roku :)
rysiek38
Witom Wszystkich w tym nowym roku!
Ten wątek został zablokowany - nie możesz odpowiadać na posty
Hurrrraaa, nowa szata "Witajcie"...opłacało się wstać i zajrzeć tu z rana :)))) Dziękujemy Szefostwu :)))
To może raz jeszcze tak dla przypomnienia,,,, jak to jest z tą obietnicą i silną wolą :))))https://www.youtube.com/watch?v=kqgmH7-0NYA&feature=player_detailpage
witajcie w ten piękny niedzielny poranek , Kowal coś w tym jest , obejrzyj to
Witam wszystkich i zdrowia w tym 2015r.:) No,po czterech latach można pampersy ściągnąć:)). Raczkowanie się skończyło:). Co jak co, ale jest to chyba jedyny pokój który przetrwał wszystkie zawirowania na wędkuje,pięciolecie się zbliża i chyba będzie impreza,będzie zabawa:)).
Podgląd zdjęć na forum dostępny jest tylko dla zalogowanych użytkowników.
No cóż jedna mała teqila jeszcze nikomu nie zaszkodziła:))) ....tylko bez tej limonki:)
Witam,A ja - co ................ ujów 100 - miałem dzisiaj sezon podlodowy zacząć i pogoda mnie ..........., nie powiem co bo mam nerwa od kilku dni przez te wiatry i plusy na termometrze:(Zbyszko - dopiero co po Sylwku się zregegenerowłem ale chyba kielona przechyle na te smutki.