WITAJCIE 2014
utworzono: 2014/01/04 12:51
Uwaga! Ten wątek został zablokowany - nie możesz odpowiadać na posty
"Witam CZzesia i Robiego,
dajcie dla mnie coś śmiesznego"
I tą prośbą Zibiego, rozpoczniemy nowy wątek Witajcie :) Zapraszam Wszystkich.
Może powspominamy troszku jak to spędzaliśmy sezon 2013 ? Foty mile widziane. To ja skromnie zaczne :)
Pół nocki ze świetlikiem, fajnie brała płoć i wzdręga.
Acha.. wczoraj Kowal przesłał dla Was pozdrowionka z Zakopanego, nareszcie wraca nasz Baca :))
Czuję się wielce zaszczycony, otwierając nową odsłonę Witajcie. Zbyniu ja ostatnie dni spędzałem nie w fotelu, tylko... gdzie indziej. Lepiej nie opisywać a tym bardziej zdjęć zamieszczać. Każdy, kto przechodził "jelitówkę" może zaświadczyć.
[2014-01-04 13:54]
Jak tu Pięęęęknieee ! Nowy Rok - nowa odsłona Witajcie :)
Szeryf dba o porządek ;) [2014-01-04 14:38]
Dobry wieczór wczesno-wieczorową porą ;)
Kurka ....strach cokolwiek napisać ,żeby "babola " nie popełnić ....a co dopiero coś napisac kulturalnie i śmiesznie .... normalnie przegrypione jelitowo ....
Ale spróbuję Zbynio zaczął od Mneme , muzy od pamięci i wspomnień ... pójdę Jego śladem i zapodam coś z X muzy czyli filmu ... oczywiście w wersji orginalny czyli po Śląsku
"Nie kłam kochanie "
"Wzgórza mają oczy"
"Hobbit:niezwykła podróż "
"Silent Hill"
Szpital na peryferiach" = "Lazaret na zadupiu"
"Coś" = "Wichajster"
"Szybcy i wściekli" = "Gibcy i wnerwyni"
"Kot w butach" = "Ciciuś w trepach"
"Wróg publiczny" = "Gorol"
[2014-01-04 17:07]
Dzięki CZzesio. Mnie bardzo śmieszy język czeski, choć Ola twierdzi - a zna go dobrze - że nie jest śmieszny.
Idź tu człeku do apteki w Czechach i uzupełnij apteczkę domową:
[2014-01-04 18:13]
Siemaneczko z wieczorka:)Oooo widzę, że nauka języka czeskiego idzie ostro. Jak dla mnie to najfajniejszy język, taki miły śmieszny.
[2014-01-04 19:45]
A tu dla Niucia - on lubi blondynki
Grześku ja wszystkie je lubię:) "brunetki , blondynki, szatynki, ja wszystkie was dziewczynki"! Fakt, faktem, ale blondynki mają, to coś w sobie:)
[2014-01-04 22:14]
hehehe ! Drzemłem sie po obiadku i spać sie nie chce. Już spławiczek zlokalizowałem, zaraz bydzie branie :) To miejsce to z drugiej strony czcin tam gdzie my łowili latem. Gł.1,50m na wyrzut 10m. Dobre miejsce, karp, lin i leszczyk podchodzi. A płotki 30tki to normalka.
Witam Was wszystkich hucznie i szampańsko w tym Nowym Roku:) Już wróciłem,no no...cały rok się nie słyszeliśmy hi hi:)
Pomimo szalejącego tam wiatru Halnego ,który wyrządził wiele szkód,bez atrakcji się nie obyło:)Wody termalne w Bukowinie,duchy w zamku w Niedzicy,kulig z pochodniami i konikami a i dużo śniegu na szlaku do Hali Gąsienicowej:) Stęskniłem się za Wami:):):):):) [2014-01-05 14:16]
Witam Was wszystkich hucznie i szampańsko w tym Nowym Roku:) Już wróciłem,no no...cały rok się nie słyszeliśmy hi hi:)
Pomimo szalejącego tam wiatru Halnego ,który wyrządził wiele szkód,bez atrakcji się nie obyło:)Wody termalne w Bukowinie,duchy w zamku w Niedzicy,kulig z pochodniami i konikami a i dużo śniegu na szlaku do Hali Gąsienicowej:) Stęskniłem się za Wami:):):):):)
Witam wszystkich w 2014 ;-)A nie wspomniałeś o spotkani ze mną :POj Zibi ...
[2014-01-05 15:52]
Witaj Zbyszku,witam Zbynio:)Ho ho,,:),Witaj Tomku witaj,,czekałem z tym na ostatnią chwile,,milusio było mnie uścisnąć kolegi dłoń,pomimo że żeś szybciutko kolejką na Kasprowy wierch mnie umkną:):),pozostało mnie tam z buta ino uderzyć :):) [2014-01-05 19:51]
Tak czytam to i się przywitam.Wszystkim w Nowym 2014 Roku wiele emocji podczas wędkowania i satysfakcji z własnych rekordów.A tak ogólnie to dużo zdrowia,pamiętać należy by wątrobę zalewać a nie moczyć,by filtracja nerek sprawna była i długo wam służyła. Panie by cierpliwość miały gdyż chłop nie zawsze jest taki doskonały jakby chciały.:)) [2014-01-05 20:19]
Witaj Piotrze,,hehe takich jak by chciały, i chałupy prosto po gorzałce stawiali :) [2014-01-05 20:26]
hehehe ! Drzemłem sie po obiadku i spać sie nie chce. Już spławiczek zlokalizowałem, zaraz bydzie branie :) To miejsce to z drugiej strony czcin tam gdzie my łowili latem. Gł.1,50m na wyrzut 10m. Dobre miejsce, karp, lin i leszczyk podchodzi. A płotki 30tki to normalka.
Zbynio piękna sztuka:),nie pozostało nic ino to uczcić i rozpalić ognisko,,,gąsiorek mój to się chowa do Twojego świetlika hihi:) [2014-01-05 20:48]