Ten wątek został zablokowany - nie możesz odpowiadać na posty
Cześć Janek. To ja Ci zaśpiewam... aaa kotki dwa :)) Na TV wszyscy patrzą, tzn.Kowal i Czesio.
Reszta jak zwykle bez prądu hehe!
(2014/01/11 23:06)(2014/01/11 23:18)Cześć Janek. To ja Ci zaśpiewam... aaa kotki dwa :)) Na TV wszyscy patrzą, tzn.Kowal i Czesio.
Reszta jak zwykle bez prądu hehe!
Siema Zbyniu właśnie rozwiązałem zagadkę Kowala ..... chyba:))
Janek a Ty jeszcze nie śpisz? ;-)(2014/01/11 23:26)
Nie Tomku właśnie żegnam się z portalem.
Janek a Ty jeszcze nie śpisz? ;-)
Nie Tomku właśnie żegnam się z portalem.
Podgląd zdjęć na forum dostępny jest tylko dla zalogowanych użytkowników.
Janku, też tam byłem ale o tej porze (5.30) jeszcze spałem. Wiem kto tam siedział ale nie moge zdradzić, to zadanie dla Ciebie :)))
...bry wieczór - melduję powrót z II -giej zmiany ..
Następnym razem jestem za ............:))
Podgląd zdjęć na forum dostępny jest tylko dla zalogowanych użytkowników.
...bry wieczór - melduję powrót z II -giej zmiany ..
Następnym razem jestem za ............:))
Heniu tylko nie mów że wróciłeś z popołudniówki , bo to wyjaśniało by Twoją niechęc do elektryków :))
Heniu tylko nie mów że wróciłeś z popołudniówki , bo to wyjaśniało by Twoją niechęc do elektryków :))
Ależ, Drogi Janku nigdy nic nie miałem do elektryków, do żadnego z nich. CZy to Grześ , czy inny elektryk, Lech :) Nie niestety nie wróciłem, drugiej zmiany nieco mnie przypiliło. Grzecznie leżę w łóżeczku, pozdrowionka przesyłam dla grodu "KOPERNIKA"
Dzieki za pozdrowienia, proszę uściskaj Rodzinkęi troszkę lodu Wam życzę, no bo skoro łódeczka w (skryjówce)to Edytce pięknych płoci, a tobie okonisków z pod lodu ....takich
Ale numer ! :D
Co to za Śnieżynka (nie mylić z bałwanem) jest z Kowalem na rybach ? :)No, kto to widział, żeby latem ubierać się w zimowe ciuchy ? !
Dobre.... całe szczęście, że nie w bikini ;)
No i wreszcie usnął nam Jasiu, bez słowa . :)))))))))
Witam świątecznie i orkiestrowo.
(2014/01/12 13:34)