Ten wątek został zablokowany - nie możesz odpowiadać na posty
no jest jaź, bedzie Małgosia. Ładny ,ładny.Zbigniew jak tam okna na Świat,jest ruch w interesie.
Zbynio ...wiem że pewnie śledzisz temat to napisz co tam słychac,kiedy na wódeczke sie umówimy --pozdrawiam wszystkich wytrwałych.
Podgląd zdjęć na forum dostępny jest tylko dla zalogowanych użytkowników.
Powitać fajni ludziska !
Ano nie było mnie chwilke. W piątek żegnałem mojego kuzyna rówieśnika za Krakowem. On to, ok. 40 lat temu zaraził mnie łowieniem rybek w małej wiejskiej rzeczce. Kijek z leszczyny, nici, korek z wina, chaczyki ze szpilek. Zapewne wiecie o czym mówie. Ryczałem jak bóbr że Go już nie ma. Rzeczka też wyschła. Całe dzieciństwo stanęło mi przed oczami.
Ale życ trzeba i szanować każdy dany nam dzionek :)
Ps. Wódeczki Darku, pewnie że bym sie napił hehe ! Pisałem Ci, 12 maj - słomiany wdowiec przez tydzień, można by cosik zmontować nad jeziorkiem. Kto sie pisze ?
(2012/04/02 22:01)Podgląd zdjęć na forum dostępny jest tylko dla zalogowanych użytkowników.
Ale pięknie dzisiaj. Witam.
Jak byście nie mieli co robić z rencami, to tzymajcie kciuki za RUCH :)))
(2012/04/03 16:13)Podgląd zdjęć na forum dostępny jest tylko dla zalogowanych użytkowników.
Witam,
Ja miałem dzisiaj chytry plan, żeby po pracy skoczyć i zobaczyć jak tam "moje" jazie się czują i ............. kochana małżonka rano wysoka gorączka + inne dolegliwości i po pracy zamiast nad wode to w kolejke do lekarza pojechałem. Na szczęście udało mi się wyskoczyć na 20 min żeby "podkarmić" co mam nadzieje zaowocuje wkrótce. Ale tej pogody to do teraz nie mogę sobie darować.
(2012/04/03 20:01)Podgląd zdjęć na forum dostępny jest tylko dla zalogowanych użytkowników.