WITAJCIE 2012 :)
utworzono: 2012/04/04 12:45
Uwaga! Ten wątek został zablokowany - nie możesz odpowiadać na posty
Dzień dobry z samego rana :) D.G. +11 i Słoneczko :) Miłego dzionka :)
W takim razie Czesio rozpoczął nowe, wiosenno-letnie pogaduszki . Zapewne troche mniej będziemy sie kontaktować bo dni coraz dłuższe i cieplejsze a więc jest co robić poza domem, ale jak ktoś coś skrobnie i da znać że żyje, będzie miło :)) Pozdrawiam Wszystkich i życze abyście zdążyli ze wszystkim na nadchodzące Święta. Zbyszek.
Ps.
Stare rozmowy przenosze do archiwum. [2012-04-04 12:45]
Witam wszystkich,ktoś wczoraj marzył o karpiu na święta:))))Oto jak karp zareagował na to,czyli karp robi karpia:)))
[2012-04-04 17:41]
Lepsze byłyby takie Liny:))Dzisiejsze- jeszcze żywe:))
Jeszcze żywe.....Nie jestem zapamiętałym C&R, ale sformułowanie debilne !Frajda przed (uprawnionym) ubiciem czy (równie uprawnionym wypuszczeniem) ????Parcie na szkło niezrównoważone z ewentualnym wyborem (zwłaszcza w świetle komentarza !!!!)T [2012-04-04 18:56]
Na pewno nie pochodzą z łowiska PZW- to pierwsze,a do twej informacji to nie zabijam ryb,a jeżeli już przeznaczam je do konsumpcji to transportuję je w bardzo dobrych warunkach,następnie nie jestem zwolennikiem uśmiercania ryb na łowisku.Mając na uwadze spokój i kulturę panującą w tym pokoju nie chcę polemizować na temat traktowania ryb...Frajda,Parcie- nic z tych odczuć..Ciekawe jak czuje się wędkarz który właśnie wygrał walkę z rybą,pan(małe p)życia i śmierci w tym wypadku,żal, dumę,czy uprzedzenie do własnych upodobań....rozważę to w myślach,....
[2012-04-04 19:35]
Koleżko !Zapodajesz fotę truchła na stronce gdzie przynajmniej 95 % userów to łowiący na wodach PZW. Twoje teksty o połowach w "innych wodach" nie zmieniają faktu że jesteś rybi bandzior i sadysta: " jeżeli już przeznaczam je do konsumpcji to transportuję je w bardzo dobrych warunkach,następnie nie jestem zwolennikiem uśmiercania ryb na łowisku. " Ja osobiście (właściwe pogrubiłem) : " Mając na uwadze spokój i kulturę panującą w tym pokoju nie chcę polemizować na temat traktowania ryb.." Może mam chore podejście i nie jest to "pokój dla mnie", ale jak zabieram to zabijam na miejscu i nie dorabiam idiotycznej ideologii... Bez poważania i pozdrowień ! T. [2012-04-04 19:57]
Tomek i Piotr ,ten wątek powstał z myślą na przyjazne relacje między nami i taka formę chce widzieć. Proszę was o podanie sobie reki i zaprzestanie docinek. Przez cały okres było fajnie i tak ma być dalej. Jako moderator tego wątku daje ostrzeżenie wam i nie interesuje mnie to czy macie to gdzieś ,czy podejdziecie do tego jak dorośli ludzie i dacie sobie spokój.
Proszę o więcej luzu i zapomnijmy o sprawie.
Pozdrawiam perwer.
[2012-04-04 20:16]
Spoko !Cofam wszystko. Super fota :))))T.Bo widzisz Darek. Szacunek do wątku i jego uczestników polega na tym, że się w nim gówna nie wiesza. Obiecuję więcej nie reagować. Twój wątek, Twoja wrażliwość, poczucie szacunku do ryb i wędkarstwa.....
[2012-04-04 21:00]
Tomek nie prowokuj już .Temat nie mój a Zbynia ,a sprawy wrażliwości zostaw na inne okazje. Jeśli kolega zamieszcza coś co Ci sie nie podoba ,od tego jest priv żeby mu to napisać --wtedy pisz co Ci sie podoba. Proszę o uszanowanie dobrego nawyku jaki tu panuje.
Wchodzimy tu żeby sie pośmiac ,pogawędzić i pogadać w miłej i przyjaznej atmosferze. Taki był zamysł Zbynia jak zakładał temat i takim go realizujemy.
Proszę jeszcze raz o luz i danie sobie na wstrzymanie .Mam nadzieje że to moja ostatnia taka prośba.
[2012-04-04 21:18]
Witam póznym wieczorkiem :) Troche zagoniony jestem, heh !
Jestem pewien że Perwer jasno sie wyraził i puki co nie mam nic do dodania oprócz tego że fotki są przyzwoite i można pogratulować łowcy.
Natomiast każdy ma prawo wyrazić swoje odczucia ale można to zrobić w bardziej koleżeńskim tonie lub na priv. Uznajmy to, że nic sie nie stało , OK ? :)))
[2012-04-04 22:15]Ach Wy.... Te,,,.. Be Be ,...ino kutnie.hi hi ...Dobranoc bo jeszcze jutro rano do pracy...Trzeba wstać,,,,. A po pracy nad rzekę i łowić łowić i ,,,,,,,wypuścić z powrotem do wody ...Aby inni mieli też co łowić, pozdrawiam i dobrej nocki życzę.
[2012-04-04 22:48]
Zbychu a temu szczupalowi to pokazałeś twój pokoik, ogródek ,auto i do wody poszedł ?
Ale co tam, też tak można :))))))))))
[2012-04-04 22:52]Dobry wieczór wieczorowa porą :))
Właśnie przed chwilą wróciliśmy ze spacerku :)))
[2012-04-04 23:13]
Siemka Panie i Panowie tą wieczorową paskudną (sic!) porą! Bo zimno jak cholera w Toronto. I wieje:(
Tomek "Pitbul" spokojnie Kolego, nie kłóćmy się w tak szacownym gronie. Zbyt fajni są tu ludzie. Pozdro dla Wszystkich i miłej nocki!
[2012-04-04 23:28]
Zbychu a temu szczupalowi to pokazałeś twój pokoik, ogródek ,auto i do wody poszedł ?
Ale co tam, też tak można :))))))))))
hi hi he he ...no nie Zbysio...hi hi ..//Bo on rzekł mnie,bierz ta bo to reszta..//hi hi bo Mnie jak nie Ty to mnie KŁUSOLE zabiorą //hi hi he he ..Dobre Nie? Zbysio znowu miło Cię słyszeć jak masz humor..
[2012-04-04 23:29]
Dzień dobry :) D.G.+8 i bez Słońca ...czyli wszystko w normie .... do lasu po choinkę , do sklepu po rybę filet ...pomalować jajka i można świętować ...
[2012-04-05 15:51]
Witam :) U mnie wiosna była wczoraj i przedwczoraj , piękna słoneczna pogoda ...ale dzisiaj wszystko wróciło już do normy ...pochmurno i teraz pada deszcz :(
[2012-04-05 16:31]