Zaloguj się do konta

WITAJCIE 2012 :)

utworzono: 2012/04/04 12:45

Uwaga! Ten wątek został zablokowany - nie możesz odpowiadać na posty

zbynio5o

Dzień dobry z samego rana :) D.G. +11 i Słoneczko :) Miłego dzionka :)

W takim razie Czesio rozpoczął nowe, wiosenno-letnie pogaduszki . Zapewne troche mniej będziemy sie kontaktować bo dni coraz dłuższe i cieplejsze a więc jest co robić poza domem, ale jak ktoś coś skrobnie i da znać że żyje, będzie miło :)) Pozdrawiam Wszystkich i życze abyście zdążyli ze wszystkim na nadchodzące Święta. Zbyszek.

Ps.

Stare rozmowy przenosze do archiwum. [2012-04-04 12:45]

ZbiBul

Witam również i podpisuję listę obecności.
Hejka Zbynio :D
[2012-04-04 13:18]

bluehornet

Jestem :))
[2012-04-04 14:52]

ZanderHunter

Ja też się zgłaszam...:)

P:)
[2012-04-04 15:31]

tryfta

Witam wszystkich,ktoś wczoraj marzył o karpiu na święta:))))Oto jak karp zareagował na to,czyli karp robi karpia:)))
[2012-04-04 17:41]

tryfta

Lepsze byłyby takie Liny:))Dzisiejsze- jeszcze żywe:))
[2012-04-04 17:44]

Kowal73

Witam wszystkich..:)
[2012-04-04 18:01]

Pitbul

Lepsze byłyby takie Liny:))Dzisiejsze- jeszcze żywe:))

Jeszcze żywe.....Nie jestem zapamiętałym C&R, ale sformułowanie debilne !Frajda przed (uprawnionym) ubiciem czy (równie uprawnionym wypuszczeniem) ????Parcie na szkło niezrównoważone z ewentualnym wyborem (zwłaszcza w świetle komentarza !!!!)T [2012-04-04 18:56]

tryfta

Na pewno nie pochodzą z łowiska PZW- to pierwsze,a do twej informacji to nie zabijam ryb,a jeżeli już przeznaczam je do konsumpcji to transportuję je w bardzo dobrych warunkach,następnie nie jestem zwolennikiem uśmiercania ryb na łowisku.Mając na uwadze spokój i kulturę panującą w tym pokoju nie chcę polemizować na temat traktowania ryb...Frajda,Parcie- nic z tych odczuć..Ciekawe jak czuje się wędkarz który właśnie wygrał walkę z rybą,pan(małe p)życia i śmierci w tym wypadku,żal, dumę,czy uprzedzenie do własnych upodobań....rozważę to w myślach,....
[2012-04-04 19:35]

Pitbul

Koleżko !Zapodajesz fotę truchła na stronce gdzie przynajmniej 95 % userów to łowiący na wodach PZW. Twoje teksty o połowach w "innych wodach" nie zmieniają faktu że jesteś rybi bandzior i sadysta:  " jeżeli już przeznaczam je do konsumpcji to transportuję je w bardzo dobrych warunkach,następnie nie jestem zwolennikiem uśmiercania ryb na łowisku. " Ja osobiście (właściwe pogrubiłem) : " Mając na uwadze spokój i kulturę panującą w tym pokoju nie chcę polemizować na temat traktowania ryb.." Może mam chore podejście i nie jest to "pokój dla mnie", ale jak zabieram to zabijam na miejscu i nie dorabiam idiotycznej ideologii... Bez poważania i pozdrowień ! T. [2012-04-04 19:57]

perwer

Tomek i Piotr ,ten wątek powstał z myślą na przyjazne relacje między nami i taka formę chce widzieć. Proszę was o podanie sobie reki i zaprzestanie docinek. Przez cały okres było fajnie i tak ma być dalej. Jako moderator tego wątku daje ostrzeżenie wam i nie interesuje mnie to czy macie to gdzieś ,czy podejdziecie do tego jak dorośli ludzie i dacie sobie spokój.
Proszę o więcej luzu i zapomnijmy o sprawie.
Pozdrawiam perwer.
[2012-04-04 20:16]

Pitbul

Spoko !Cofam wszystko. Super fota :))))T.Bo widzisz Darek. Szacunek do wątku i jego uczestników polega na tym, że się w nim gówna nie wiesza. Obiecuję więcej nie reagować. Twój wątek, Twoja wrażliwość, poczucie szacunku do ryb i wędkarstwa.....
[2012-04-04 21:00]

perwer

Tomek nie prowokuj już .Temat nie mój a Zbynia ,a sprawy wrażliwości zostaw na inne okazje. Jeśli kolega zamieszcza coś co Ci sie nie podoba ,od tego jest priv żeby mu to napisać --wtedy pisz co Ci sie podoba. Proszę o uszanowanie dobrego nawyku jaki tu panuje.
Wchodzimy tu żeby sie pośmiac ,pogawędzić i pogadać w miłej i przyjaznej atmosferze. Taki był zamysł Zbynia jak zakładał temat i takim go realizujemy.
Proszę jeszcze raz o luz i danie sobie na wstrzymanie .Mam nadzieje że to moja ostatnia taka prośba.
[2012-04-04 21:18]

toma7802

Witam wszystkich i spokojnej nocki życzę.Pozdrowionka [2012-04-04 21:49]

zbynio5o

Witam póznym wieczorkiem :) Troche zagoniony jestem, heh ! 

Jestem pewien że Perwer jasno sie wyraził i puki co nie mam nic do dodania oprócz tego że fotki są przyzwoite i można pogratulować łowcy.  

Natomiast każdy ma prawo wyrazić swoje odczucia ale można to zrobić w bardziej koleżeńskim tonie lub na priv.  Uznajmy to, że nic sie nie stało , OK ?   :)))

[2012-04-04 22:15]

niutek40

Śpijcie spokojnie, Miłej nocy życzę. [2012-04-04 22:25]

zbynio5o

Pozdrówka dla Edyty Niutek :))) [2012-04-04 22:34]

Kowal73

Ach Wy.... Te,,,.. Be Be ,...ino kutnie.hi hi ...Dobranoc bo jeszcze jutro rano do pracy...Trzeba wstać,,,,. A po pracy nad rzekę i łowić łowić i ,,,,,,,wypuścić z powrotem do wody ...Aby inni mieli też co łowić, pozdrawiam i dobrej nocki życzę.
[2012-04-04 22:48]

zbynio5o

Zbychu a temu szczupalowi to pokazałeś twój pokoik, ogródek ,auto i do wody poszedł ?

Ale co tam, też tak można :))))))))))

[2012-04-04 22:52]

CZzesio

Dobry wieczór wieczorowa porą :)) 
Właśnie przed chwilą wróciliśmy ze spacerku :)))
[2012-04-04 23:13]

Siemka Panie i Panowie tą wieczorową paskudną (sic!) porą! Bo zimno jak cholera w Toronto. I wieje:(
Tomek "Pitbul" spokojnie Kolego, nie kłóćmy się w tak szacownym gronie. Zbyt fajni są tu ludzie. Pozdro dla Wszystkich i miłej nocki!
[2012-04-04 23:28]

Kowal73

Zbychu a temu szczupalowi to pokazałeś twój pokoik, ogródek ,auto i do wody poszedł ?

Ale co tam, też tak można :))))))))))

hi hi he he ...no nie Zbysio...hi hi ..//Bo on rzekł mnie,bierz ta bo to reszta..//hi hi bo Mnie jak nie Ty to mnie KŁUSOLE zabiorą //hi hi he he ..Dobre Nie? Zbysio znowu miło Cię słyszeć jak masz humor..
[2012-04-04 23:29]

CZzesio

Dzień dobry :) D.G.+8 i bez Słońca ...czyli wszystko w normie .... do lasu po choinkę , do sklepu po rybę filet ...pomalować jajka i można świętować ...
[2012-04-05 15:51]

JKarp

CześćWitam z Legionowa.Gdzie ta wiosna?JK [2012-04-05 16:19]

CZzesio

Witam :) U mnie wiosna była wczoraj i przedwczoraj , piękna słoneczna pogoda ...ale dzisiaj wszystko wróciło już do normy ...pochmurno i teraz pada deszcz :(
[2012-04-05 16:31]

niutek40

Witam serdecznie, Kaszuby, piękne słoneczko, zero wiatru po prostu miodzio.A wczoraj wiało jak w kieleckim,padał śnieg z deszczem brrrr.  Życzę !! [2012-04-05 16:37]