Podgląd zdjęć na forum dostępny jest tylko dla zalogowanych użytkowników.
Zakładam ten wątek abyście chwalili sie swoimi zdobyczami na wiśle
Zakładam ten wątek abyście chwalili sie swoimi zdobyczami na wiśle
Fajnie że założyłeś taki wątek. Często przeglądam 'Odrzańskie spinningowanie-relacje z wypraw' i myślę sobie że szkoda że nie ma takiego wątku właśnie o Wiśle, ale skoro teraz już jest to i ja będę mógł napisać co się wydarzyło nad wodą ;)Oby popularność tego wątku była taka jak wspomnianego wyżej.
Powtórzyłem dzisiaj wypadzik i powiem wam ze dzisiaj rybki współpracowały złowiłem 4klenie i jednego bolka co prawda malutkie kleniki bo ok 35cm a bolek tez maluch nawet go nie mierzyłem ale podobny rozmiarowo do tych kleników zdjec nie zrobiłem bo telefonik mi wpadł do wody. Ej mam pytanko co zrobic kupiłem se tydzien temu xperie i dzisiaj mi wpadła do wody dałem za nia 1500zl wpadła i za jakies 5 sekund wyciągnąłem z wody
Pomocy nie wiem czy naprawa ma jakis sens bo moze ta całą karte zalało i dupa co o tym myslicie.
Podgląd zdjęć na forum dostępny jest tylko dla zalogowanych użytkowników.
ja poszedłem o 10 dzisiaj koło mostu w niepołomicach łowiłem godzinke złowiłem 2 sandacze niewymiarowe takie po 40cm cos nie pokazuja sie te wieksz. Na kopyto relaxa jaskrawe na gówce 15g