Zaloguj się do konta

Wisła w miejscowości Gołąb

utworzono: 2012/06/29 14:35
Sitownik

Witam, wybieram się dzisiaj na nocke na opasce w '' Gołębiu ''.. Tam jest zakole i którym podobno przesiadują leszcze.. I tutaj moje pytanie, co może być skuteczne ? Będę łowił tam na grunt.. [2012-06-29 14:35]

frotto

Gołąb też tam się szykuje jechać niebawem. Jeszcze tam nie byłem ale najlepiej na leszcza to białe robaczki i feeder ja tak zawsze na Wiślke a w nocy rosówka. Ja w sobotę na noc jadę na Wilczkowice mam tam taką głębszą miejscówkę i podchodzą tam leszcze ładne. Pozdrawiam i połamania życzę :)
[2012-06-29 18:14]

Sitownik

Gołąb też tam się szykuje jechać niebawem. Jeszcze tam nie byłem ale najlepiej na leszcza to białe robaczki i feeder ja tak zawsze na Wiślke a w nocy rosówka. Ja w sobotę na noc jadę na Wilczkowice mam tam taką głębszą miejscówkę i podchodzą tam leszcze ładne. Pozdrawiam i połamania życzę :)

A nie dziękuje i nawzajem :)) Byłem ( ale tydzień temu ) i było super.. Najlepsza miejscówka to na końcu opaski. Wyjąłem jednego leszcza godnego uwagi i ogólnie to sumy ( malutkie ) na rosówke a na białe na leszczyki :) Tam jest takie zakole i tam jest bardzo spokojna woda i tam też przesiadują leszcze :) Polecam również to miejsce na sandacza. Trupek ( uklejka ) rzucona w nurt - 30min później było takie branie że wędka się z podpórki wywróciła :)) Okazało się ze uklejka jest w połowie zjedzona.. Bardzo bardzo polecam :))

[2012-06-30 14:07]

frotto

Ja teraz wróciłem z Wilczkowic z nocy i 6 Sumków ale wszystko malizna i kilogramowy leszcz się z rana uwiesił. A i widziałem jak sum połkną szczura albo coś w tym stylu :) obserwowaliśmy go jak płyną a nagle plusk i go nie ma:)
[2012-07-01 12:54]

Sitownik

Ja teraz wróciłem z Wilczkowic z nocy i 6 Sumków ale wszystko malizna i kilogramowy leszcz się z rana uwiesił. A i widziałem jak sum połkną szczura albo coś w tym stylu :) obserwowaliśmy go jak płyną a nagle plusk i go nie ma:)

To jakiej wielkości musiał być ? :))

[2012-07-01 14:01]

frotto

A cholera go wie Summ to ma kawał paszczy ale ten szczur całkiem spory był :)
[2012-07-08 07:50]

mistrz1992

Witam wszystkich i proszę o szybką odpowiedź. W ten wybieram się na wisłę w wilczkowicach (betonka). Chciałem was prosić o jakieś porady. Co tam bierze, jaka zanęta, jaki ciężar koszyka itp.?? Będę łowił na grunt...
[2012-08-20 10:35]

wodniczeek

Czesc panowie!

Jak tam miejscowka w Golebiowie? na zatoczce gruby lod? lowil ktos?

[2013-02-18 12:13]