na alledrogo masz pełny wybór sit wędkarskiech ( zapytanie "sito wedkarskie) w granicach 25-40 zł). A wiadro.. czyżby zabrakło w tym kraju wiader po farbach, tynkach, klejach etc ?. Można nawet w firmie mieszającej tynki kupić nowe wiadro w granicach kilku zł. No chyba, ze zalezy Ci na wymalowanym na nim logo, które zwiększa cenę przynajmniej czterokrotnie (2013/12/14 23:13)
Ja kiedys mialem podobny dylemat. Czy potrzebuje wiadro strikto wedkarskie+sito. Kupiłem zestaw za jakies 70 zl sensasa. Do tej pory uzywałem takiego po farbie 20l. Moja decyzje przyspieszyl artykul wlasnie o wiadrach wedkarskich. Autor twierdzil ze te po srodkach chemicznych sie zwyczejnie nie nadaja, ten pierwotny zapach juz w nich zostaje. Nie wiem czy to prawda i czy to ma jakies znaczenie, ale uznałem ze jesli jednorazowo wydaje kilkadziesiat zloty na zanate, to stac mnie i na wiadro. Takie wiadro kupujesz na lata. Z perspektywy czasu uwazam te pieniadze za dobrze wydane. Pozdrawiam. (2013/12/15 19:34)
witaj, ja kupielem zestaw za ok 40 zl, w to wchodziło sito na wiadro 17l oraz wiadro 20 litrowe z leroy merlin za 6 zł (zresztą cały zestaw tego posiadam wiadra+ kocioł). Ja całość kupiłem za ok 80 zł wiec myśle ze nie dużo i takie rozwiązanie tobie proponuje. pozdrwiam (2013/12/15 21:04)
wiadro z pokrywą i miską jaxon to 60 zł a sito dobre twarde 38zł tanie za 25zł jest miękie i zle sie na nim przeciera zreszta wierz mi ze szybko sie rozsypie . wiadra po farbach napewno nie bo nie sa wielkosci sita i zaneta nie moze byc w nich wyrabiana a latem pokrywa naprawde sie przydaje (2013/12/28 20:12)