Wiadomości dla wędkarzy na TVP Info

/ 8 odpowiedzi

• konto usunięte

Wiecie może kiedy podają wiadomości na TVP info na temat kiedy ryby  żerują to są wiadomości dla wędkarzy czy coś w tym stylu bo wiem ze to jest w soboty tylko nie wiem o której godzinie!!!
withanight88

Taaa licz na to ,że media Ci powiedzą kiedy będziesz miał  brania :)))) (2011/11/09 17:01)

MaN90

na tvn meteo coś takiego jest w niedziele  (2011/11/09 17:07)

ryukon1975

Taaa licz na to ,że media Ci powiedzą kiedy będziesz miał  brania :))))

Dokładnie.:))))

Trzeba chodzić nad wodę i łowić. a nie liczyć że jakaś niedożywiona pogodynka sypnie Ci jak z wora medalowymi sztukami.:))))))))))))))) (2011/11/09 17:21)

11malpiszon

Trzeba chodzić nad wodę i łowić. a nie liczyć że jakaś niedożywiona pogodynka sypnie Ci jak z wora medalowymi sztukami.:)))))))))))))))

Dokladnie a moze on mysli ze będzie mu zakladać rekordowy sztuki na haczyk :D (2011/11/09 20:44)

11malpiszon

Kolego nie patrz na wiadomośći będą brana czy nie nei patrz na księżyc bo to też gówno prawda :]] (2011/11/09 20:46)

1z2z3z4

Trzeba chodzić nad wodę i łowić. a nie liczyć że jakaś niedożywiona pogodynka sypnie Ci jak z wora medalowymi sztukami.:)))))))))))))))

nie mów kolego - bo w większości pogodynki są całkiem fajne :D (2011/11/10 06:03)

89krzysztof

nie mów kolego - bo w większości pogodynki są całkiem fajne :D

Taaaak. Jedna ma Kret na nazwisko, a druga Zubilewicz :P (2011/11/10 07:28)

ryukon1975

nie mów kolego - bo w większości pogodynki są całkiem fajne :D

Fajne? Niewiele mi to mówi, coś dokładniej,która najfajniejsza?:)
Może jakieś wybory miss spod chmurki?:))) (2011/11/10 07:34)