Wędzisko z Allegro

/ 3 odpowiedzi
witam ponownie :P

mam pewien problem nie znam sie na wędziskach znaczy się nie potrafię powiedzieć czy wędka jest dobra dobrze wykonana  bo nie mam żadnego  doświadczeni moj spinning stary dragon progress cw 10-30 gram załamał sie xD chyba ze starości....

po przeczytaniu kilkudziesięciu temtow o wyborze kija spinningowy doszyłem do wniosku ze potrzebuje kij z cw. 5-20 lub 5-25 nie za sztywny o dlugosci 270cm

niestety w mojej mieścinie są dwa sklepy wędkarskie w ktorych nie ma żadnej wędki przez was polecanej :( przez co nie moge dotknąć obejrzeć wędziska które mnie interesuje i tu sie pojawia moje pytanie czy madra decyzja jest kupno kija przez internet

PS. sam nie wiem czy umiał bym obiektywnie ocenic wedziko nawet przy czymaniu go w łapie 
kasznka23

kupowanie kija przez internet którego nie miałeś w łapie to głupota najlepiej pojechac do jakiegos większego sklepu i tam obejżeć wybrany kijek  (2012/04/21 22:11)

obcy91

Ja kupuje tylko w internecie...
prosty manewr... kupuje, leży? Nie leży! to sprzedaje :) wiadomo tracisz te 5-10zł. ale masz możlwiość połowienia chodź raz na ten kij, a nie machanie w sklepiku 3 x 4 metry, na sucho kijem. (2012/04/22 08:28)

tomczyslaw

Witam. Kupuję sprzęt wedkarski  w necie- patyki kołowrotki i resztę szmargałów. Jeszcze mnie nikt nie wycyckał. Dlaczego miałbyś się ograniczać do wyboru w sprzęcie tylko do sklepów w twoim miejscu zamieszkania- to dopiero jest głupota. W necie masz co tylko chcesz. Jesli coś ci nie pasuje odsyłasz lub dopłacasz i wybierasz coś innego. Sklepy internetowe też chcą sprzedać i być na rynku co wiąże się z ich uczciwością i zbieganiem o zadowolenie klienta. Wybór należy do Ciebie- żyjemy w 21 wieku (2012/04/22 21:35)