Słyszał ktoś informacje o tym, że na 2018 mają wejść na rynek wędki Ryobi Zauber, Ecusima czy Arctica? Wie ktoś jakie będą miały parametry?
Słyszałem,widziałem,machałem,trzy już mam :) Wędki nie dość że "liga" to jeszcze z niebanalnym designem.Parametry-przeróżne,od okoniowych witek po castowe pały.Ale na tym nie koniec nowości,do oferty wejdzie parę świetnych kręćków,jak choćby StreetFishing itd... Dla kogoś kto zamierza się nieco "ubrać" w pasy,plecaki czy inne tego typu gadżety Dragon zapoda nowe ,naszpikowane udogodnieniami . (2017/11/01 09:51)
Allo Luxxx dasz radę odpowiedzieć mi na pytanie nie to żebym naciskał ale zamówienie gotowe czeka na sfinalizowanie więc jak jest szansa przedtem dowiedzieć się czegoś więcej to Sam rozumiesz..... (2018/09/23 22:24)
Aplausa macałem ale nie używałem,macham obecnie dwoma jednoskładami od Ryobiego--Arctica 12-30g przy 1,83 m oraz Zauberem 10-35g i 1,98mdł. Cóz mogę powiedzieć? Ryobi to Ryobi,to kultura i precyzja wykonania,przemyślane od a do z. Sandał pstryknięty,sandał zacięty łot co,a do tego ładne w ch... :) (2018/09/26 20:56)
Podgląd zdjęć na forum dostępny jest tylko dla zalogowanych użytkowników.
Luxxxis mam pytanie jeszcze do Ciebie. Wedkujesz nimi tylko z łodzi czy z brzegu tez ci sie zdarza? Chodzi o to że mnie rowniez zainteresowaly te wedziska ale nie posiadam lodki i lowie tylko i wylacznie z brzegu. Boje sie ze sa po prostu zbyt krotkie, a chcialbym taki typowy kijek pod sandacza (2018/09/27 08:32)
Jak na razie tylko z wody robią robotę,z brzegu nie próbowałem. Mam jednak kolesia co używa tylko i wyłącznie tak krótkich wędzisk gdy poluje na ciężko za wiślanymi sandaczami,zedy widziałem-wie co robi. Co do wedek od Ryobiego to o uszy obiło mi się parę razy stwierdzenie że mają pozaniżane ceny w stosunku do jakości,niby chcą "utorować" sobie drogę ,wyrobić pozycję na rynku . Nowy produkt ma zdobyć klientelę łot co,ile w tym prawdy -nie wiem,kije jednak zacne,design w dechę ,czuć "moc" gdy łapiesz toto w garść. (2018/09/27 20:36)
Panowie czy wędki ryobi produkuje firma dragon? Interesuje mnie APPLAUSE Spinn 0.5-7g jeśli ktoś miał okazje nią łowić proszę o opinie. (2020/02/02 20:27)
Czy Dragon produkuje wędziska dla RYOBI? Wydaje mi się to małoprawdopodobne, ale stu procentowej pewności nie mam. Za to jestem pewny że Dragon napewno jest oficjalnym dystrybutorem i przedstawicielem firmy RYOBI na terenie naszego kraju. Co do wędziska to się nie wypowiadam ponieważ nie miałem z nim styczności, ale dodam od siebie że czytając opinie na temat młynków czy kijów spod znaku Japońskiego producenta, nie miałbym obaw przy kupnie wędziska lub młynka, podkreślam że to tylko moje zdanie :) ale może niech wypowie się ktoś kto użytkuje lub użytkował sprzętów RYOBI. (2020/02/03 09:08)