Koszty licencji w Szwecji zaczynaja sie od 60 sec (koron) 1500sec za dzien. Przewaznie placi sie 60 sec za dzien. Jest to cena obowiazujaca na wiekszsosci wod. Lowiska komercyjne oczywiscie sa drozsze cena zaczyna sie od 150 -1500 sec za dzien.
Pozdrawiam
(2011/11/19 15:24)Koszty licencji w Szwecji zaczynaja sie od 60 sec (koron) 1500sec za dzien. Przewaznie placi sie 60 sec za dzien. Jest to cena obowiazujaca na wiekszsosci wod. Lowiska komercyjne oczywiscie sa drozsze cena zaczyna sie od 150 -1500 sec za dzien.
Pozdrawiam
Cena promu w 2 strony ze Świnoujścia do Ystad na 2 osoby to nie całe 1000zł (chyba, ze się ceny pozmieniały), zależy jaki masz samochód, w jakiej mieści się kategorii. Dniówka na Szwedzkich łowiskach do 500 koron (200zł), ale to już są naprawdę zadbane i łowne łowiska lecz chyba o takie Ci chodzi. W Szwecji jeśli chodzi o jedzenie jest 2, 3 x droższe niż w Polsce więc zaopatrz się w jedzenie najlepiej w Polsce. Ludzie mówią tam po Szwedzku i Angielsku.
Sprzętu raczej nie wypożyczysz, ale łódkę jak najbardziej cena łódki to też bd do 500 koron na dzień. Szwecja jest droga, ale ma swoje uroki no i piękne ryby.
Pozdrawiam : )
Dniówka za 200koron????!!! chyba że na łososiowej rzece....
Jedzenie 2,3xrazy droższe??? Chyba że chodzi Ci o wódke... Jest drożej ale nie aż tak
Gadają po Szwedzku. No to się można spodziewać. Mówią niemal wszyscy po Angielsku i Niemiecku
Łodka za 500koron to też przesada. Najczęściej łódka 1 lub 2 są w cenie domku. A jeśli wynajem to 200koron
Napisz do mnie na mail to Ci dokładnie wszystko napisze
Byłem z 5 razy w Szwecji
(2013/10/25 07:07)![]() ![]() sumik777 Witam szukam ludzi którzy jeżdzą do Szwecj na szczupaki,pojechac tam to moje marzenie i chetnie bym sie wybrał z jakąs ekipą.Słyszałem ze wyjdzie taniej niż z biura turystycznego.KONTAKT sumik81@o2.pl | ||
#696090 | wysłano: 2013/10/30 20:16 | |
---|---|---|
![]() ![]() wuran Czesc, ja byłem z bura i koszt który zapłaciłem wyniósł poniżej 1800 zł, za 6 dni wędkowania, pozwolenie, nocleg w super wyposazonym domu, gdzie każdy z nas miał oddzielną sypialnię Do dyspozycji 2 łodzie z islnikam 4KM (po 2 osoby na łódź), przejazd promem wraz z kabiną i transport z centralnej Polski i powrót. Nie wliczam tu jedzenia, który każdy w swim zakresie. Szukam osób na wyjazd w terminie 26.04-03.05.2013, nie mam jeszcze meijsca ale jak będzie z 4 osoby to dobre miejsce się znajdzie. |