Wędki spinningowe Trabucco
utworzono: 2010/08/18 09:31
Witam.
Chcę kupić wędkę spinningową do połowu sandaczy, szczupaków. Mój wybór padł na wędkę Dragon Millenium HD Pike 10-35g, w sklepie wędkarskim nie było takiej na stanie (trzeba by sprowadzać) natomiast sprzedawca bardzo zachwalał mi wędki spinningowe trabucco. Co sądzicie o tych wędkach? Macie jakieś doświadczenia z wędkami spinningowymi trabucco? Czy warto kupić trochę tańszą wędkę trabucco zamiast Dragona Millenium? z góry dziękuję za pomoc w wyborze sprzętu.
P.S.
Jeśli macie jakieś inne propozycje wędek do 200zł to chętnie przejrzę.
[2010-08-18 09:31]
Witam
Ja spinninguję obecnie Team Dragon 2.70/7-21g , ale poprzednio używałem Dragona Millenium Pike 10-35 i muszę przyznać ,ze sprzęt ten posiadam i nadal jest niezawodny...Jak będę mial kupić wędzisko to napewno będzie to Dragon.
[2010-08-18 11:00]wczoraj przegladalem aktualny katalog trabucco i powiem ze jestem mile zaskoczony oferta wedzisk spinningowych - jesli uda mi sie odlozyc cos monety to zakupie jakis model - producent zapewnia o bardzo wysokiej wytrzymalosci swoich wedek - napewno popiera to dluga gwarancja - a sugerujac sie cena to jest w miare przystepnie - mysle ze znajdie sie tam sprzet na kazda kieszen - pzdr
[2010-08-18 11:16]
Powiem tak że jak robi tak samo solidnie te kije jak żyłkę to napewno warto kupić.
[2010-08-18 17:41]
udalo mi sie dzis jakims fartem wylicytowac na allegro nowke za 44 zl ( warta 149, patrzac po innych aukcjach ), wiec jestem zadowolony i jak tylko kurier ja przywiezie, to opisze wrazenia.
dokladnie taka, jak chcialem, mala, lekka, delikatna i poreczna
2,1m, cw 5-20, 110cm dlugosc transportowa. w sam raz do lodki, czy na male rzeczki.
[2010-11-18 14:48]