pisałem już kiedyś o tym programie, jak widać schodzi na psy, tak wstyd przyznać , ale to prawda, bardzo , ale to bardzo lubiłem ten program oglądać, teraz niestety wogóle mnie nie interesuje, wiele nieprawości i nonsensów tam się naoglądałem i stwierdzam,
ten program już się skończył, teraz to jest nabijanie kasy przez pewnych ludzi nie mających nic wspólnego z prawdziwym wędkarstwem ...........
(2010/05/16 19:27)Podgląd zdjęć na forum dostępny jest tylko dla zalogowanych użytkowników.
teraz wspaniałym programem jest Z WĘDKĄ NAD WODĘ w tv trwam prowadzi go wspaniały wędkarza Rafał Bielewicz pokazują to co mi się podoba łapanie w polskich wodach czasem coś jest a czasem nie ale zawsze czegoś można się nauczyć nowego zapraszam do oglądania pozdrawiam wszystkich .
Chętnie kidyś oglądałem te programy,niedawno oglądałem program wędkarski na TV Turbo o wyprawie na ryby gdzieś na rzekach wenezueli,nie wiem dokładnie poniewarz programu nie oglądałem w całości,ale kogo stać na takie wyprawy, więc uważam że lepiej by było aby pokazywano więcej progrmów poradnikowych i mniej reklam w czasie tak krutkich programów.
po ostatnim wydaniu TAAAKA RYBA kolega Jerzy powiedział że , wyprawy zagraniczne są rewelacyjne i ma wiele przeżyć, a po powrocie do kraju , przez wiele miesięcy nie chce mu się łowić na naszych łowiskach w Polsce,
jak widac zasmakował już świata i w Polsce mu się nie podoba ...........
(2010/05/22 10:22)A ja niesmak i żenadę,święte krówska cholerne,we łbach się poprzewracało od nadmiaru komercjalizacjii.Ludzie którzy powinni byc wzorem dla innych,dla młodzieży,promowwać gdzie tylko się da wedkarstwo jako czysty i wspaniały sport dla ludzi z zasadami etycznymi i kodeksem moralnym,zachowują się jak banda zasranych buraków w gumofilcach.Kiedyś wedkarstwo było nieco inne,lepsze,bardziej honorowe,teraz do tego wspaniałego hobby wkradła się ekonomia,lecz co się dziwić skoro reprezentują je tacy ludzie.(2010/05/27 09:44)
szczera prawda tak się ułożyło w naszym mały kraju. ale naszczescie nie wszyscy sa tacy