Zaloguj się do konta

Wędkarstwo odległościowe

utworzono: 2010/05/15 19:18
Cinek96

Witam wszystkich wędkarzy chciałbym zapytać co nie co o wędkarstwie odległościowym o to lista rzeczy które chciałbym wiedzieć:

-Co będę potrzebował aby zmontować taki zestaw

-Jak wygląda ( graficznie / tekstowo ) taki zestaw

+ Jakieś ciekawostki/porady od was

[2010-05-15 19:18]

spines21

ten post powinien chyba być w poradach.w dzisiejszych czasach , komputerów i netu wiele rzeczy można znaleźć wpisując odpowiednie hasło w wyszukiwarkę.masz co nieco o odlegloścówce na początek:)
4 częścihttp://www.lakefishing.com.pl/match_1/index.php [2010-05-15 19:30]

Cinek96

Dziękuję za kolejną poradę od twojej strony. [2010-05-15 20:31]

Cinek96

Dziękuję po raz drugi to naprawdę mi pomogło ! Bardzo ciekawa lektura dla zielonych tak jak ja ! [2010-05-15 20:36]

spines21

też się cieszę,że Ci ten link pomógł:)net jest ok.-trzeba o tylko dobrze używać:)                                                                                                                                                                                                   [2010-05-15 21:54]

bolton

WEDKARSTWO odleglosciowe czyli tak zwana angielska metoda poniewaz tam powstala czyli MATCH wedka o wielu przelotkach na wyskoich kolankach co zapobiega przyklejaniu sie zylki do wedki od 3.60 do 5m kolowrotek z duzym przelozeniem i raczej plytka szpula zylka tylko tonaca choc niektozy i rowniez ja testowalem spsikanie nad woda lekko szpuli kolowrotka plynem do naczyn to odtluszcza zylke i pozwala na toniecie zylki splawiki typu waggler zazucanie z zasiebie w koncowej fazie zutu przytrzymojemy lekko zylke co naciagnie zestaw i zapobiegnie splataniu zazucamy za pole necenia bo przy zatapianiu zylki sciagniemy zestaw w pole czyli zut szczytowka w wode pare szybkich zakrecen kolowrotkiem szarpniecie lekkko do gory i zylka pod woda:) to tak w skrucie jesli napisalem cos zle prosze mnie poprawic jesli chodzi o rozlazenie srucin to temat rzeka jesli poszukasz w internecie napewno znajdziesz nie jeden artukul
[2010-05-15 22:06]

Cinek96

Koledzy a mozecie mi powiedziec jak bede widzal branie ryby ? [2010-05-16 11:33]

bolton

no masz w tej metodzie splawik reszty juz chyba sie domyslasz ;)
[2010-05-16 19:02]

Cinek96

, :) Przepraszam Zrobiłem z siebie głupka zadając poprzednie pytanie :)  [2010-05-17 14:53]