Wędkarstwo - wędkarska nietolerancja
utworzono: 2009/06/28 22:01
powiem Ci że jeszcze nie dawno nie do pomyślenia było aby zawierać związki homoseksualne. Jeśli ktoś nie będzie nad tym czuwał to niebawem będą adoptować dzieci. Pomyśl jakie takie dziecko będzie mieć życie? Ja wiem, że puki co nie ma co panikować i poruty siać bo geje i lesby były od zawsze. Jednak teraz jest jakaś głupia moda na udziwnianie życia. Broń borze nie chcę poniżać tych ludzi czy wytykać ale oni a szczególnie my musimy być świadomi, że to jest nienormalne. [2009-07-02 22:50]
oczywiście masz rację ,że taka propaganda na siłę nic dobrego nie daje .jeśli chodzi o adopcję dzieci, to nie mieści mi się w pale . zdaję sobie sprawę że homoseksualizm nie ma nic wspólnego z pedofilią ,ale jak chcemy robić takie przysługi małym dzieciom ,to co nam szkodzi np. zalegalizować pedofilię? [2009-07-02 22:56]
otóż to! Dlatego "nietolerancja" to trochę chybione określenie ale problemu nie wolno lekceważyć mówiąc "geje niech se robią co chcą to ich sprawa". [2009-07-02 23:03]
"Broń Borze" kurde powinienem już spać bo piszę jak analfabeta. Za co oni mi tego magistra wczoraj dali to ja nie wiem. [2009-07-02 23:18]
Homoseksualizm nie jest chorobą,jest dla nas odmiennością a kościół katolicki zrobił z tego zbpczenie.W dawnej Grecji było to takie samo zachowanie jak hetero,zresztą nie tak dawno słyszałem powiedzenie że do Greka lepiej się tyłem nie odwracać.W Babilonie,Grecji czy Egipcie zachowanie homo było przyjęte za coś normalnego. Dla mnie jest to indywidualna sprawa każdego,dopóki mnie gość nie siada na kolanach nic do nich nie mam ale gdyby próbował musiałby liczyć się z niemiłymi konsekwencjami. [2009-07-04 23:10]
Homo byli są i będą. A czy to nie jest choroba? Dewiacja seksualna jak każda inna. O ile jestem w stanie zaakceptować np. fetyszyzm, czy sodomię, to w życiu nie zaakceptuję pedalstwa i pedofilii oraz nekro i zoofilizmu. Jak ktoś chce się bzykać z facete będąc facetem, to niech sie bzyka w zaciszu domowych pieleszy. Natomiast won z dziedzin publicznych. Niech nawet mają prawo opodatkowywać sie wspólnie i prowadzić razem gospodarstwo domowe. Niech dziedziczą po sobie - to jest dopuszczalne. Wtedy jednak trzeba im dać możliwość rejestracji związku. REJESTRACJI! NIE ZAWIERANIA MAŁŻEŃSTW, ponieważ nazywając to coś małżeństwem, obraża sie ludzi takich jak ja i wielu innych. Co zaś dotyczy adpcji dzieci, STANOWCZE NIE ! Na dodatek wychowywanie dzieci przez takie pary powinno bycć karalne i to bardzo dotkliwie. Seksualność jest sferą intymną ale życie w społeczeństwie i wypełnianie rodzicielskich obowiazków, to nie jest i nie może byc element fantazji czy seksualnych preferencji. Tak więc jeśli obok mnie bezie wędkować parka pedziów czy lesbijek, nie będzie mi to przeszkadzało do czasu, kiedy zaczną się lizać, wzdychać lubo też branzlować się czy też co gorasza bzykać. Wędkować mogą, mogą obok mnie mieszkać, mogą ze mna pracować, ale nie wolno im odbierać wraz ze mną dzieci z przedszkola. Tolerancja też musi mieć swe granice. A co do obcokrajowców, to sa takimi samymi jak my ludźmi i raczej rad bym był poznać kogoś z innego świata, by się wymienic kilkoma spostrzeżeniami i poznać ich poglądy. Już kiedys miałem przyjemność poznać na łowisku parę z Japonii. LUDZIE O NIEPRZECIĘTNEJ KULTURZE, HUMORZE I USPOSOBIENIU, a przy tym przyjaźni i otwarci. Dobrze że znali jezyk, bo się mogliśmy dogadać.
[2009-07-05 14:31]