koledzy na moim blogu umieściłem wpis dotyczący zebrania naszych wspomień i opowieści w jedno i wydanie w postaci książki.Byłoby to ciekawe uzupełnienie naszych zasobów.Napiszcie co o tym sądzicie?
sama idea jest ciekawa ale przedstaw wiecej konkretow, bo trudno sie wypowiadac jednoznacznie w tej sprawie czy to ma byc wydanie internetowe, czy publikacja na lamach jakiejs prasy, czy jednak ksiazka ciekawych historii na pewno by nie braklo Pozdrawiam ! (2009/03/05 17:03)
pomysl przedni !!! taki obszerny pamietnik wedkarski -wielu autorow i kilkadziesiat np.kilkustronnuch opowiadan -moim zdaniem to ma szanse powodzenia (2009/03/05 18:52)
mysle ze mozna na spokojnie nawet od razu ale musi sie znajsc ktos kto to poprowadzi - jak co to ja mam kumpla dziennikarza a jego polowka ma wydawnictwo -jak gralem kiedys w kapeli to dosc konkretnie mi pomagal (2009/03/05 19:18)
Najpierw właśnie będzie trzeba znaleźć wydawnictwo.Potem nagłośnić sam fakt żeby zainteresowani przysyłali opowiadania,musi to jakiś czas potrwać a potem to już tylko dopracowanie wszystkiego,sensowne zredagowanie no i wydanie,uważam że zainteresowanie byłoby konkretne. (2009/03/05 22:52)
pod wzgledem technicZnym moge pomoc ten kumpel jest pewnie znany kazdemy z Was z wiadomosci tvp 1-jezdzilem pare lat na taryfie i miedzy innymi z ludzmi z regionalnej katowice -teraz przeniesli ich do warszawy (2009/03/05 23:25)