Podgl±d zdjęć na forum dostępny jest tylko dla zalogowanych użytkowników.
wÄ™dka zakupiona tylko nie wiem czy dobrze zrobiĹ‚em. ZakupiĹ‚em okuma Endura 1-7 grama zamiast mikron. Jest to jakaĹ› różnica czy wymienić jÄ….Czy jest kto¶ w stanie to rozszyfrować? Okuma Endura? Endura to kojarzy mi się z seri± wędzisk oraz kołowrotków firmy Konger, a nie Okuma :)
mi okonie bez problemu biorą na spinning Jaxon grey stream 8-30g w większości okonia na tej wędce wyciągam kołowrotek do tego Mikado aperio 6007 (2020/07/27 21:31)
Dobry żart :)))))))))
(2020/07/28 09:13)Cuda się zdarzaj±, kiedy¶ nawet wodę udało się zamienić w wino, a ryby rozmnożyć, ale to było 2000 lat temu.wÄ™dka zakupiona tylko nie wiem czy dobrze zrobiĹ‚em. ZakupiĹ‚em okuma Endura 1-7 grama zamiast mikron. Jest to jakaĹ› różnica czy wymienić jÄ….Czy jest kto¶ w stanie to rozszyfrować? Okuma Endura? Endura to kojarzy mi się z seri± wędzisk oraz kołowrotków firmy Konger, a nie Okuma :)mi okonie bez problemu biorÄ… na spinning Jaxon grey stream 8-30g w wiÄ™kszoĹ›ci okonia na tej wÄ™dce wyciÄ…gam koĹ‚owrotek do tego Mikado aperio 6007 (2020/07/27 21:31)Dobry żart :)))))))))
Dziękuję. Jeszcze kołowrotka do tego do 100zł.