Wędka na gwarancję
utworzono: 2012/02/06 12:34
witam kupilem sobie plecionke i chcialem ja nawinac na kolowrotek jak wiedzie najlepiej jest nawijec przez conajmniej jedna przelotke no i zobaczylem ze ta przelotka gdy nagne ja w strone kołowrotka to widac pęknięcie .wedzisko te dostalem od wujka wiec zadzwonilem do niego opowiedzialem mu wszystko i wyslalem do niego aby ten oddał wedke na gwarancje . powiedzcie czy jest jakas szansa ze naprawia ta wedke (jaxon harmony) . [2012-02-06 12:34]
Jeśli gwarancja jeszcze jest ważna, a wujek ma wszystkie papiery i uda się tam gdzie ją kupił to powinni uznać gwarancję. Możliwe że te uszkodzenie powstało w czasie transportu dostawcy do sklepu, a dopiero teraz je zauważyłeś.
[2012-02-06 12:54]
dziekuje bardzo . wujek kupil ta wedke od brata ze sklepu wedkarskiego takze wszystko ma ... dzikeuje jescze raz troche mniej zdenerwowany juz jeste,m bo ta wedka naprawde jest wajna i lekka . dziekuje serdzecznie
[2012-02-06 13:19]
ja mam kilka jaxonó i oni sie nie "pipcą" z serwisem u nich to na ilosc leci więc powinni wymienić pozdro;] [2012-02-06 14:50]
witam kupilem sobie plecionke i chcialem ja nawinac na kolowrotek jak wiedzie najlepiej jest nawijec przez conajmniej jedna przelotke no i zobaczylem ze ta przelotka gdy nagne ja w strone kołowrotka to widac pęknięcie .wedzisko te dostalem od wujka wiec zadzwonilem do niego opowiedzialem mu wszystko i wyslalem do niego aby ten oddał wedke na gwarancje . powiedzcie czy jest jakas szansa ze naprawia ta wedke (jaxon harmony) .
O błędach już smęcił nie będę, ale bardzo zainteresowała mnie część podkreślona przeze mnie na zielono. Naginałeś przelotkę? Nie wiem, czy dobrze zrozumiałem, ale w moim odbiorze chodzi o to, że w jakiś (nieznany mi) sposób próbowałeś wygiąć przelotkę w wędce. Trochę to dziwne.
Dobrze zrozumiałem?
[2012-02-06 14:53]
Witam! Miałem też podobny przypadek kupiłem wędkę Colmic i też była uszkodzona przelotka na wewnętrznej stronie oddałem ją na gwarancję i wymienili przelotkę także nie powinno być problemu.Pozdrawiam
[2012-02-06 14:59]
polecam sieć sklepów ALigator nie ma sprzętu, wędki ani nawet spławika jakiego by nie wymienili. wszystko wszystko wymieniają!!!!! na nowe!!! wiem mam to sprawdzone a klientem jestem stałym. w piszcie w google aligator siec sklepów.pozdro [2012-02-06 17:49]
polecam sieć sklepów ALigator nie ma sprzętu, wędki ani nawet spławika jakiego by nie wymienili. wszystko wszystko wymieniają!!!!! na nowe!!! wiem mam to sprawdzone a klientem jestem stałym. w piszcie w google aligator siec sklepów.pozdro
http://aligator.net.pl/ [2012-02-06 18:01]