Generalnie uzywam od jakiegos czasu Viper HD i jestem zadowolony. Kilka ryb juz na niego padlo zarowno mniejszych jak i troche wiekszych. , cw 7-30 /2.60. W fajnej cenie mozna go znalezc bo za jakies 160-170zl z wysylka co mysle jak na ten kijek jest fajna cena
Witam , przyłączę sie do tematu bo także zamierzam kupic w/w wędkęJeśli tylko masz dostęp do Millenium, to nawet nie zastanawiaj się.
Jak wiadomo Viper HD to seria po Millenium HD ale czy jest również tak dobra jak poprzednik ? Ceny są niższe niż dawny Millenium HD .
Jest jeszcze pare sztuk Millenium HD Pike 270 w sprzedarzy i sam już nie wiem czy Viper HD bedzie ok ? czy jednak brać Millenium HD .
Generalnie uzywam od jakiegos czasu Viper HD i jestem zadowolony. Kilka ryb juz na niego padlo zarowno mniejszych jak i troche wiekszych. , cw 7-30 /2.60. W fajnej cenie mozna go znalezc bo za jakies 160-170zl z wysylka co mysle jak na ten kijek jest fajna cena
Zmień kij albo sposób holu
Kolego @marczak - czytaj ze zrozumieniem! Kolega napisał że kilka ryb na niego PADŁO a nie z niego spadło a to spora różnica!Generalnie uzywam od jakiegos czasu Viper HD i jestem zadowolony. Kilka ryb juz na niego padlo zarowno mniejszych jak i troche wiekszych. , cw 7-30 /2.60. W fajnej cenie mozna go znalezc bo za jakies 160-170zl z wysylka co mysle jak na ten kijek jest fajna cena
Zmień kij albo sposób holu