Zaloguj się do konta

Wasze miejscówki

utworzono: 2012/01/24 16:18
Daniel1525

Witam.

Podzielmy się swoimi miejscówkami, takimi które naprawdę warto polecić.

O to kilka z moich miejscówek :)

Parnica pomiędzy mostami obok stoczni - woda SUMowska moje ulubione miejsce na sandała 

Łubnica-fajne miejsce ma nockę dużo leszcza i rozpióra ale większość ok 1,5 kg

Żabnica - leszcze, płocie, na spina łady bolek się trafia

Klucz kanały - bardzo fajne iejsca dużo szczupaka, czasem się trafia duży sandacz, sum, ladne i silne leszcze z gruntu lub na spławik

Klucz/Żdowce obok jakiejś fabryki z dwoma kominami - duże leszcze powyżej 2 kg norma tylko ktoś rozebrał drogę dojazd samochodem odpada ;/

Jezioro Mielęcińskie Dołgie - ładne liny, trafia się karp, płoć, ładnej krasnopióry i małego leszcza

Sicina (Pyrzyce) - płytki zbiornik koła pzw często zarybiany do się tam złowić ładnego lina, leszcza, karpia a na spining szczupaka i okonia

Pozdrawiam.

[2012-01-24 16:18]

getka

he he ja coś entuzjazmu tu nie wróże nikt nie zdradzi swoich cichych miejsc gdzie może w spokoju połowić bez denerwowania się głośnymi sąsiadami:D pozdrawiam
[2012-01-24 16:42]

mati3

zgodzę się z getka
[2012-01-24 19:46]

kafarszczak

a kolega daniel z którego regionu zachodniopomorskiego sie wywodzi? ja ogólnie to jezdze na jezioro grabowo jak na maszewo sie jedzie... wapnica tam też jest ładne jezioro mozna połowic szczupaki okonie liny leszcze generalnie to ja tylko spininnguje obecnie szukam nowych miejsc ktore warto odwiedzić na rybach [2012-05-30 18:43]

swiety180

Szacun za miejscowki...to ja tez sie podziele :)ja sandalki atakuje kolo mesherina oraz gartz przy zawalonym moscie ale jestem otwarty na nowe propozycje..dysponuje pontonem+silnik takze czekam na jakies info moze byc wspolny wypad...jak cos to piszcie na priva.Pozdrawiam zarazonych:)(Ja Gryfino) [2012-12-16 20:35]

Daniel1525

Byłem dzisiaj na parnicy i tylko jedno branie widziałem... kra płynie i nie jest za fajnie ;/

Pozdrawiam.

[2012-12-17 19:25]