Zaloguj się do konta

Wasze ulubione modlitwy.

utworzono: 2011/11/22 20:05

Uwaga! Ten wątek został zablokowany - nie możesz odpowiadać na posty

Często będąc na rybach , modlę się . Czynię to również w drodze do pracy , a bardzo często - bez wyraźnej okazji i przyczyny. Wątek dotyczy modlitw , które wam pomagają w życiu codziennym . Publikujcie tutaj modlitwy , które dodają wam sił .  Spróbujemy , moi drodzy , pomodlić się wspólnie. Jak z biegiem czasu wszyscy odkrywamy , za brakiem modlitwy w życiu codziennym ,  nie kryje się gorszy świat. Świat i niebo , są takie same bez modlitwy - okrutne i co gorsza puste. Modlitwa słana do Boga , ma jednak tę moc , odmiany naszego losu . Dzięki niej , w międzyczasie ucząc się twardej lekcji naszego życia , nabieramy karnej trzeźwości i stajemy się lepsi.
[2011-11-22 20:05]

zbynio5o

Mi kilka razy pomogła :) Nie modle sie szczególnie ale rozmawiam z Nim i prosze . [2011-11-22 20:14]

Diablo

padre nuestro, que estas en el cielo santificado sea tu nombre; venga a nosotros tu reino; hagase tu voluntad en la tierra como en el cielo. danos hoy nuestro pan de cada dia; perdona nuestras ofensas como tambien nosotros perdonamos a los que nos ofenden; no nos dejes caer en la tentacion; y libranos del mal. amen. [2011-11-22 20:16]

Jeśli ktokolwiek sobie nie życzy tego tematu, to proszę napisać i wątek zamknę.  [2011-11-22 20:16]

perwer

Często będąc na rybach , modlę się . Czynię to również w drodze do pracy , a bardzo często - bez wyraźnej okazji i przyczyny. Wątek dotyczy modlitw , które wam pomagają w życiu codziennym . Publikujcie tutaj modlitwy , które dodają wam sił .  Spróbujemy , moi drodzy , pomodlić się wspólnie. Jak z biegiem czasu wszyscy odkrywamy , za brakiem modlitwy w życiu codziennym ,  nie kryje się gorszy świat. Świat i niebo , są takie same bez modlitwy - okrutne i co gorsza puste. Modlitwa słana do Boga , ma jednak tę moc , odmiany naszego losu . Dzięki niej , w międzyczasie ucząc się twardej lekcji naszego życia , nabieramy karnej trzeźwości i stajemy się lepsi.

Ha ha ha Bartek wczoraj założył 10 konto i dzisiaj porusza temat modlitwy.Pewnie w swoim świecie ma podniete, że wywoła tym tematem kłótnie.Współczuje mu choroby i modle sie żeby był normalny.

[2011-11-22 20:19]

ryukon1975

Mam swą nieulubioną.Wtedy tak jak trzeciego dnia tego miesiąca musiałem odprowadzić w ostatnią drogę człowieka którego kochałem.Tyle w tym temacie..
[2011-11-22 20:20]

Nie miejsce tu na religię, jestem za zamknięciem tego tematu ? [2011-11-22 20:20]

perwer

Jeśli ktokolwiek sobie nie życzy tego tematu, to proszę napisać i wątek zamknę. 

Maciek to specjalna prowokacja ,żeby tylko nie było za wesoło na portalu--zobacz po stylu pisania kto to jest autorem....

[2011-11-22 20:22]

adler

Czyli nowo NAWIEDZONY Ojciec Dyrektor .... ? [2011-11-22 20:25]

Tak, wiem to przecież :)) Ja przecież jestem zagorzałym przeciwnikiem religii, bo napisałem "mohery od obrony krzyża"......... Napadłem na kościół zdaniem diablo. Czy jeszcze ktoś optuje za zamknięciem tego tematu kontrowersyjnego???? [2011-11-22 20:27]

Piotr 100574

Kolego Perwer modlitwy też mogą być wykonane na wesoło weź takich babtystów w USA oni modlą sie na wesoło ,tańczą i śpiewają ,ten temat w cale nie musi być nudny
[2011-11-22 20:28]

Moderator , pewnie już rad , że za chwilę wątek zablokuje. Ale , jest przecież tyle miejsca ,  by założyć wątki następne - na każdą modlitw z osobna. Kantyki , litanie, akty strzeliste , antyfony, nowenny - tyle modlitw ( tysiące ) a Bóg , słyszy je wszystkie !
[2011-11-22 20:29]

ryukon1975

Zamknij to Maciek bo to nie miejsce na dochodzenie sensu życia ,a na pewno nie dla mnie po ostatnich tygodniach.
[2011-11-22 20:31]

adler

Jestem wierzący , ale zamknijmy wątek , by nie prowokować . 

Amen .

[2011-11-22 20:33]

Nie jest to forum dla chrześcijan, są tu też ateiści i agnostycy, więc szanując wolę mniejszości temat ten zostaje zamknięty, a każdy następny w tym klimacie zostanie zlikwidowany bez uprzedzenia. [2011-11-22 20:34]

wojtek75

Ha ha ha Bartek wczoraj założył 10 konto i dzisiaj porusza temat modlitwy.Pewnie w swoim świecie ma podniete, że wywoła tym tematem kłótnie. Współczuje mu choroby i modle sie żeby był normalny.

hehe też myślałem nad wątkiem <<dobry,naprawde dobry specjalista  pilnie poszukiwany>> [2011-11-22 20:35]