Wasze SNY wędkarskie
utworzono: 2011/10/16 12:11
Hej, czy tylko ja jestem inny ze mi sie śnią rybki czy ktos jeszcze takowy jest? Opowiadać :)
Dziś śniły mi sie zawody, i wyjście szczupaka dobrej 80-dziesiatki do malej obrotoweczki okoniowej, ale niestety bylo to tuz przed wyciągnięciu przynety z wody i niestety odprowadzil ja wzrokiem i odpłynął :P [2011-10-16 12:11]
Ja nigdy nie moge zasnac jak jade na ryby na drugi dzien.Ciagle o rybach mysle.A jak jade na zawody to prawie wogole nie spie.
[2011-10-16 12:31]
Ja zazwyczaj śnie o młodych kobitkach i fajnych imprezach---ale widać jestem inny. [2011-10-16 13:31]
Ja niestety mam koszmary,śni mi się co noc zarząd mojego okręgu wraz z panem prezesem na czele ;-))) [2011-10-16 15:11]
;) jak wolisz?
Co ja wole to napisałem w pierwszym poście ,w drugim odpowiedziałem na Twoje sugestie.
Sugerujesz że dziewczyny są beee,to pewnie wolisz śnić o chłopakach.....pewnie takich z kijem w ręku...no ale każdy ma swoje sny i marzenia...
[2011-10-16 16:48]
To musisz aż śnić o nich? ;) "
Moja sugestia miala inny cel... widocznie czegos Ci brakuje? ze snia Ci sie po nocach laski. [2011-10-16 18:37]
Hehehe oj chłopaki ;D Ja już miałem tyle snów wędkarskich ,że nie pamiętam co mi się ostatnio śniło , ale głownie moje sny są związane z pięknymi kleniskami i szczupaczyskami ;) Podobno się czasem spełniają więc jutro się znowu na rybki wybiorę i może bd wkońcu ten wyśniony zębaty ;) [2011-10-16 18:52]
Ja nigdy nie moge zasnac jak jade na ryby na drugi dzien.Ciagle o rybach mysle.A jak jade na zawody to prawie wogole nie spie.
To jest już nas dwóch.Też tak mam że przed wypadem parę godzin pilnuję budzika czy aby napewno zadzwoni...a każda sandaczowa noc jest zdecydowanie za krótka.Za krótkie są pstrągowe odcinki i szczupakowe zatoki...To chyba się szajbą nazywa.
[2011-10-16 19:07]
To jest już nas dwóch.Też tak mam że przed wypadem parę godzin pilnuję budzika czy aby napewno zadzwoni...a każda sandaczowa noc jest zdecydowanie za krótka.Za krótkie są pstrągowe odcinki i szczupakowe zatoki...To chyba się szajbą nazywa.
Diagnoza.
Szajba totalna i nieodwracalna.
Niegroźna dla otoczenia.
Dać pacjentowi wędkę i wyrzucić z auta w okolicy rzeki.
dr.n.med.hefeede8
:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
[2011-10-16 19:18]
No tak przed zawodami adrenalina jest, ktora nie pozwala zasnac, obmyslanie taktyki a moze pojde za okoniem, albo lepiej za kleniem i tak w kolko ;) znaam to heh [2011-10-16 19:52]
Sny snami , a ze Mną jest jeszcze gorzej wystarczy że zamknę oczy wieczorem i nie śpię, a tu znowu łowie .Czy to choroba czy już zboczenie ?? [2011-10-16 19:59]
Hejka...:)
Ja to nawet już nic nie powiem jak po nocach zacinam i szukam robaka:)
Kiedyś mój znajomy był pod namiotem! To jak tylko za snął zaczął coś mieszać,gadać...a jak już wymieszał to się podniósł złapał wiadro z gotową zanętą przygotowaną na ranek,stało koło namiotu,wlazł z powrotem i zaczął tym nęcić po całym namiocie..wyobraźcie sobie jak to wyglądało...:))))))))))))
[2011-10-16 20:06]
Sny snami , a ze Mną jest jeszcze gorzej wystarczy że zamknę oczy wieczorem i nie śpię, a tu znowu łowie .Czy to choroba czy już zboczenie ??
Witam :) To chyba normalne objawy ;) mnie też bombki skakały do kija jak tylko zamykałem oczy a teraz .......... to szczytówka mi szaleje ;P A mówią , że wędkowanie uspokaja ;)
Pozdrawiam :)
[2011-10-16 20:18]
Na twoją szczytówkę to ja raczej wpływu nie mam, nic na nią nie poradzę :))))Sny snami , a ze Mną jest jeszcze gorzej wystarczy że zamknę oczy wieczorem i nie śpię, a tu znowu łowie .Czy to choroba czy już zboczenie ??
Witam :) To chyba normalne objawy ;) mnie też bombki skakały do kija jak tylko zamykałem oczy a teraz .......... to szczytówka mi szaleje ;P A mówią , że wędkowanie uspokaja ;)
Pozdrawiam :)
A czy to nasze wędkowanie to hobby czy choroba , czy uzależnienie CZesiu" konia z rzędem" kto na to odpowie . [2011-10-16 20:29]
To musisz aż śnić o nich? ;) "
Moja sugestia miala inny cel... widocznie czegos Ci brakuje? ze snia Ci sie po nocach laski.
Jak sie jest chłopem i ma sie jaja na miejscu to oznaką takich snów jest fakt że chłop jest zdrowy.Jak sie ma wydmuszki to sie doszukuje podtekstów....
[2011-10-16 20:30]
Mnie się śnią te laseczki , śliczne prawda ? Uwielbiam te małe krągłości :)
[2011-10-16 20:33]
Jezu Jędrek jeszcze nie zapomniałeś o tych laskach...Ale będę teraz miał Horror w snach..po co to zobaczyłem:)))))
[2011-10-16 20:38]
Mnie się śnią te laseczki , śliczne prawda ? Uwielbiam te małe krągłości :)
Jędrula zlituj się ,jem kolację.:):):)
[2011-10-16 20:39]
Co Wy tam wiecie o prawdziwych kobietkach ? Dziewczynę trzeba zdobywać jak wielką górę a nie..... . A te pupeczkiiiiii ! Ukochałbym , mniam :)
[2011-10-16 20:47]