Odpowiedż do ROBERTa--- Jest Młynówka potem Bólówka potem macocha i wpływa do SOŁY na wysokości SKIDZYNIA WŁAŚNIE CHODZI O TĄ MACOCHE MA ONA BODAJŻE ok 9km i w tym odnogi(2011/10/31 09:58)
Odpowiedż do ROBERTa--- Jest Młynówka potem Bólówka potem macocha i wpływa do SOŁY na wysokości SKIDZYNIA WŁAŚNIE CHODZI O TĄ MACOCHE MA ONA BODAJŻE ok 9km i w tym odnogi(2011/10/31 09:58)
Robert Jest Młynówka potem Bólówka potem macocha i wpływa do SOŁY na wysokości SKIDZYNIA WŁAŚNIE CHODZI O TĄ MACOCHE MA ONA BODAJŻE ok 9km i w tym odnogi(2011/10/31 09:59)
Robert Jest Młynówka potem Bólówka potem macocha i wpływa do SOŁY na wysokości SKIDZYNIA WŁAŚNIE CHODZI O TĄ MACOCHE MA ONA BODAJŻE ok 9km i w tym odnogi(2011/10/31 09:59)
Moja jest wahadłówka 0 Gnom srebna i obrotówka 2 coca cola;)
Podgląd zdjęć na forum dostępny jest tylko dla zalogowanych użytkowników.
Mi starcza krętlik z agrafką. Jak się umie zaciąć to stalka nie jest potrzebna(2011/11/02 13:17)
i po co ty takie pierdoły wypisujesz człowieku.
A co myślicie o gumowych żabkach???
Szczupaka jeszcze na zabke nie zlowilem, ale okonie w tym roku jak najbardziej(2011/11/02 16:36)
A na jakich rozmiarów żabki łowisz??
4 cm, kupowalem je z nastawieniem na okonia/pstraga. Moze na wieksze uda ci sie zlowic szczuplego.(2011/11/02 18:15)
Mi starcza krętlik z agrafką. Jak się umie zaciąć to stalka nie jest potrzebna
i po co ty takie pierdoły wypisujesz człowieku.