Ciekawe czym kupili Piłę, Poznań, Wrocław i Zieloną Górę - wstyd Panowie!!!
Podgląd zdjęć na forum dostępny jest tylko dla zalogowanych użytkowników.
Jakoś nie wszystkie Okręgi dały się otumanić i zbałamucić!Ci co nie dali się zbałamucić pewnie coś ugrali dla siebie na 2020rok. (2020/01/01 13:37)
Dziś pojawiła się mapka porozumień na 2020 dla Lublina. Odkąd sięgam pamięcią było porozumienie z Kielcami i Radomiem a dziś tego nie ma.Nawet mnie nie osłabiaj z Nowym Rokiem....Radom nie ma porozumienia z Lublinem??? Jaja sobie robią.To fakt że okręg radomski nie ma praktycznie nic do zaoferowania poza wyjałowionymi kałużami ale zawsze porozumienie było.Jak mnie wkur...ą to nie opłacam żadnej składki! Muszę to zweryfikowac.
Dziś pojawiła się mapka porozumień na 2020 dla Lublina. Odkąd sięgam pamięcią było porozumienie z Kielcami i Radomiem a dziś tego nie ma.Nawet mnie nie osłabiaj z Nowym Rokiem....Radom nie ma porozumienia z Lublinem??? Jaja sobie robią.To fakt że okręg radomski nie ma praktycznie nic do zaoferowania poza wyjałowionymi kałużami ale zawsze porozumienie było.Jak mnie wkur...ą to nie opłacam żadnej składki! Muszę to zweryfikowac.
Â
Dziś na mapce pojawił się Radom z opcją dopłaty. Być może jeszcze nad porozumieniami piją znaczy pracują.Dziś pojawiła się mapka porozumień na 2020 dla Lublina. Odkąd sięgam pamięcią było porozumienie z Kielcami i Radomiem a dziś tego nie ma.Nawet mnie nie osłabiaj z Nowym Rokiem....Radom nie ma porozumienia z Lublinem??? Jaja sobie robią.To fakt że okręg radomski nie ma praktycznie nic do zaoferowania poza wyjałowionymi kałużami ale zawsze porozumienie było.Jak mnie wkur...ą to nie opłacam żadnej składki! Muszę to zweryfikowac.
Â
(...)"Rokoszanie" z podanej listy zwracają się do SWOICHÂÂÂ w celu ZREFORMOWANIA skostniałej (temu chyba nikt nie zaprzeczy) struktury PZW. (...)@Basiu, "rokoszanie" to właśnie stara, skostniala nomenklatura! Popatrz sobie na nazwiska, czy nie widzisz tam byłych, zdegradowanych członków i przewodniczących poprzednich kadencji ZG?!