Wakacyjny konkurs dla dzieci, rodziców i młodzieży
utworzono: 2012/07/14 18:31
Pełen podziw dla sponsora. Fantastyczna sprawa :)))
Ale czy Ty Daria czasem nie przesadzasz z tymi opiniami sprzętu , nie będąc ani razu z nim nad wodą ?? Zachwalasz, polecasz... skąd ta pewność ? No , chyba że do teraz naprawde na jakieś leszczynki łowiłaś, więc sie n ie dziwie :)))
Ale życze Ci wspaniałych wrażeń !
[2012-08-23 22:47]Pełen podziw dla sponsora. Fantastyczna sprawa :)))
Ale czy Ty Daria czasem nie przesadzasz z tymi opiniami sprzętu , nie będąc ani razu z nim nad wodą ?? Zachwalasz, polecasz... skąd ta pewność ? No , chyba że do teraz naprawde na jakieś leszczynki łowiłaś, więc sie n ie dziwie :)))
Ale życze Ci wspaniałych wrażeń !
Nie, nie przesadza, pisała przecież że ja się nią zachwyciłem. Powiem że nawed dała mi na nia połowić i powiem że jest naprawdę super. Wyciągnęła już 10 szczupaków. Bardziej na samdacza i na cięższy spining, ale naprawdę zachowuje się jak spining powinien. Na szytówce było widać jak pracuje kopytko 7-8 cm na główce 5 g. Każde pobicie widoczne/odczuwalne i możliwość odrazu skwitować.
Powiem tak jak bym mógł taki kijek kupić o cw 10-35, to nawet za 160 zł, bym kupił. Nie jeden kij oglądałem i powiem że to, to jest cacuszko.
I nie łowiła na leszczynki, tylko na normalne wędziska. Między innymi na Robinsona (nazwy nie podam (teraz), seria limitowana), Jaksona arkanoid, itd. Zresztą, wędka jest warta polecenia, jak ktoś potrzebuje mocniejszego spina.
[2012-08-27 22:43]