Wakacje z wędką

/ 4 odpowiedzi
Witajcie,
jest dopiero styczeń ale trzeba zacząć już coś planować. Potrzebuje Waszej pomocy bo ciężko coś znaleźć.
Szukam czegoś na wakacje może na majówkę też się uda pojechać. A więc :
dla singla pokój -najwyżej wezmę dwuosobowy nad jeziorem w którym są ryby albo jakaś agroturystyka.
Mazury to już chyba odpadają bo tam już chyba wszystko wy sieciowali albo prądem ubili.
Wyjazd w wakacje tak z 7 noclegów interesuje mnie tylko wędkowanie, może być też duże jezioro i wtedy fajnie jakby można było łódkę wypożyczyć.
Jak ktoś zna coś ciekawego proszę o odpowiedź tu bądź w wiadomości prywatnej.
Artur z Ketrzyna

nie zaproszę bo u mnie " ryby wysieciowano albo prądem ubili"
łódki dla wędkarzy są agroturystyka jest.

a które łowisko jest pełne ryb?
tego wędkarze już nie zdradzają
(2023/01/31 18:42)

Julian

Jak słusznie kolega Artur zauważył nikt przy zdowych zmysłach nie poda tak na forum swojej nawet nie bardzo dobrej ale dobrej miejscówki . Ponieważ jak napisałeś wybierasz się i jeżdzisz sam ( ja to czynię od ponad 40 lat inaczej urlopu z wędką sobie nie wyobrażam . Wejdź do ,,mnie " na stronę to ,,pogadamy " . Nie wiem czy Ci odpowiedzi nie napisałem - czy dotarła . Ps. Jeszcze jedna zasadnicza sprawa - Gdzie mieszkasz bo to wiąże się z ewentualną drogą . Pozdrawiam .
Julian (2023/02/05 22:11)

Podgląd zdjęć na forum dostępny jest tylko dla zalogowanych użytkowników.

Jakub986

Probowałem wysłać wiadomość prywatną Julian ale nie stety forum szwankuje i nie mogę nic wysłać. Nic też nie otrzymałem.
(2023/03/05 09:47)

Basia Kier

@Julian: już chciałoby się posiedzieć w takim klimacie ... (2023/03/05 19:27)