Podgląd zdjęć na forum dostępny jest tylko dla zalogowanych użytkowników.
Zgadza się, jak tylko mogę to pędzę na ryby.
Tylko papierosów wypalem dwa razy tyle, teraz już dwa lata "inhaluję" się e-papierosem.
(2012/06/01 10:21)Ja mam podobnie... chociaż łowię tylko w weekendy ;) Ale raczej rzadko kiedy sobie odpuszczam jakiś weekend żeby chociaż parę godzin kija nie pomoczyć :).
Ale co do deszczu to się zgodzić nie mogę :)... to wcale nie przeszkadza... wolę łowić w deszcz (nie mówię o burzy z piorunami), niż w upalny dzień, nawet jeśli jadę o świcie a o 12 już wracam.
Co do papierosów to jak tam kolego tamtem? udało Ci się rzucić na dobre? Ja przyznam, że dzięki e-cigaretom rzuciłem normalne fajki :). Teraz już tak się odzwyczaiłem, że bywają dni, że nawet zapominam o paleniu e-cigareta... zresztą i tak palę najczęściej liquidy z 0% nikotyny
Pozdrawiam
Już dwa lata nie wziąłem do ust papierosa, palę tylko elektroniczne, 8 mg nikotyny.
Nie szkodzą i dlatego nie myślę żeby je odstawiać (coś od życia się należy).
Gratuluję, że przeszedłeś na zerówki, mnie by chyba nie wystarczyły.
Ja mam podobnie... chociaż łowię tylko w weekendy ;) Ale raczej rzadko kiedy sobie odpuszczam jakiś weekend żeby chociaż parę godzin kija nie pomoczyć :).
Ale co do deszczu to się zgodzić nie mogę :)... to wcale nie przeszkadza... wolę łowić w deszcz (nie mówię o burzy z piorunami), niż w upalny dzień, nawet jeśli jadę o świcie a o 12 już wracam.
Co do papierosów to jak tam kolego tamtem? udało Ci się rzucić na dobre? Ja przyznam, że dzięki e-cigaretom rzuciłem normalne fajki :). Teraz już tak się odzwyczaiłem, że bywają dni, że nawet zapominam o paleniu e-cigareta... zresztą i tak palę najczęściej liquidy z 0% nikotyny
Pozdrawiam
Już dwa lata nie wziąłem do ust papierosa, palę tylko elektroniczne, 8 mg nikotyny.
Nie szkodzą i dlatego nie myślę żeby je odstawiać (coś od życia się należy).
Gratuluję, że przeszedłeś na zerówki, mnie by chyba nie wystarczyły.
Tym Bardziej gratuluję, że przeszedłeś na zerówki z e-cygar, ale tak jak piszesz to ten mus..
Mnie najbardziej podchodzi wiśnia i truskawka, spróbuję teraz porzeczki:)
(2012/06/01 12:40)
| |