Uwielbiam wędkować
utworzono: 2016/02/26 20:33
cy-tat "W wędkarstwie nie ma nic co da sie lubić:)))
To nie uleczalna choroba"
Oj taaak...
[2016-02-27 09:49]
Niczego :P Siedzisz całą noc na rybach, nic nie złowisz, wrócisz do domu następnego dnia brudny, zmarznięty, zmęczony, często przemoknięty ... Albo spinning, wstawać w wolny dzień nad ranem, łazić wiele kilometrów i rzucać raz za razem, często nawet bez puknięcia ... A to wszystko w przypadku większości wędkarzy po całym tygodniu pracy. No ludzie, przecież to trzeba mieć równo nasrane w głowie żeby to robić a co dopiero lubić
[2016-02-27 11:13]Te, z naszych przodków, które nie lubiły ryb, zostały gorylami i szympansami. [2016-02-27 11:40]
Niczego :P Siedzisz całą noc na rybach, nic nie złowisz, wrócisz do domu następnego dnia brudny, zmarznięty, zmęczony, często przemoknięty ... Albo spinning, wstawać w wolny dzień nad ranem, łazić wiele kilometrów i rzucać raz za razem, często nawet bez puknięcia ... A to wszystko w przypadku większości wędkarzy po całym tygodniu pracy. No ludzie, przecież to trzeba mieć równo nasrane w głowie żeby to robić a co dopiero lubić
a gdzie meszki,komary ,jeżyny ,pokrzywy,kleszcze?
masz racje , ze trzeba mieć nie równo pod sufitem , aby to lubić.
Wędkarza za te meczarnie powinni isc w butach do nieba, sam cierpienia nas czekaja nad wodą , sam nie wiem może jakiś detoks by sie przydał, tyrasz cały dzień i od razu po robocie bez obiadu uciekasz nad rzekę, paranoja i tyle.
Sam się zastanawiam jak moja żona to toleruje
[2016-02-27 12:47]
cy-tat "Sam się zastanawiam jak moja żona to toleruje"
Toteż moja "była" nie wytrzymała... i to jedyny pozytywny efekt tego hobby ;-)
[2016-02-27 15:09]