Uroki wędkarstwa

/ 6 odpowiedzi
Świerze powietrze, cisza, ćwierkanie ptaszków, czasami zaskakujące spotkania. Lubię posiedzieć nad jeziorem i łowić rybki. Ponieważ od jakiegoś czasu większość złowionych ryb wypuszczam z powrotem do wody, nie jest ważne czy rybki biorą. ...................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................

Podgląd zdjęć na forum dostępny jest tylko dla zalogowanych użytkowników.

halski021

powietrze, cisza, ćwierkanie ptaszków, czasami zaskakujące spotkania.

(2020/06/24 22:12)

Sith

Dla mnie najważniejsze - oderwanie od codziennej rzeczywistości, separacja od codziennego środowiska, wypoczynek w ruchu (wyłącznie spinninguję, wyłącznie z brzegu). (2020/06/26 08:37)

Sith

Świerze powietrze(...)
Na marginesie - powietrze wolę świeże... ;))
(2020/06/27 07:33)

ryukon1975

Wychodze dziś a domu 20 metrów i stoje po kostki w wodzie.To mi się podoba że wraca wszystko do natury. (2020/06/27 12:03)

willi125

Urzekła mnie wasza historia 😂😂😂 a tak poważnie to jestem z wami ❤️❤️❤️. W sobote wypad nad odre i moze jakis sum sie skusi, pozdrawiam kolegów (2020/07/30 05:12)

Sith

??? (2020/07/30 07:15)